De mooiste prints van PanelPrint

Kies een mooie print of upload je eigen foto

Hier vind je het complete aanbod van textielposters en wandkleden. We zijn gek op de schilderijen van Hollandse Meesters: ze geven de ruimte meteen veel sfeer en zijn een echte eyecatcher. Je kunt ze nu ook bij jou thuis ophangen, zo groot als je maar wil. Ook kun je kiezen voor het uploaden van een eigen foto. Heb je een ander idee en staat het er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kies een mooie print of upload je eigen foto

Hier vind je mooiste prints in verschillende stijlen, zodat er altijd iets tussen zit dat bij jou en jouw interieur past. Alle prints zijn beschikbaar als textielposter en wandkleed.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Jouw eigen foto op een Textielposter

Jouw eigen foto op een Wandkleed

Bestel hier je akoestische paneel

Heb je last van galm of weerkaatsende geluiden in huis en wil je dat oplossen? Dan kun je hier heel gemakkelijk je eigen plafondpaneel of wandpaneel in een aantal maten bestellen. De wandpanelen zijn te personaliseren met een eigen foto of afbeelding. Neem gerust contact met ons op als je gewenste maat hier niet tussen staat, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Toont alle 3 resultaten

Hoe werkt het?

Kies een print of foto

Selecteer een van onze prints uit de shop. We kunnen ook jouw eigen foto printen.

Bepaal het formaat

De textielposters zijn beschikbaar in verschillende formaten; van XS tot XL.

Bestel jouw print

Vul al jouw gegevens in en bevestig je bestelling. Nu gaan wij aan de slag!