Levertijden

Zodra je je bestelling geplaatst hebt gaan wij voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen vier dagen verzonden wordt. Je kunt deze dus vanaf vijf werkdagen verwachten. Als je je bestelling met spoed voor 12 uur besteld hebt, kun je deze de volgende dag al verwachten. Al onze panelen worden bezorgd met Packs.

Wat als ik niet thuis ben als mijn pakket bezorgd wordt?

Als je niet thuis bent op het moment dat de bezorger jouw paneel komt bezorgen, zal hij deze afleveren bij de buren. Als er geen buren thuis zijn, wordt het pakket mee terug genomen en de volgende bezorgdag wordt het pakket dan weer opnieuw bezorgd worden. De bezorger brengt u hiervan op de hoogte door middel van een briefje in je brievenbus. Na twee bezorgpogingen gaat het pakket weer terug naar PanelPrint en nemen wij contact met je op.

Ik heb een AkoPrint of een zakelijk product besteld

Als je een product van AkoPrint of een zakelijke special hebt besteld, gelden deze levertijden niet. Omdat elk product weer anders is en omdat er vaak met een combinatie van producten wordt gewerkt, zijn deze levertijden anders. Je wordt door ons op de hoogte gebracht van de levertijden voor jouw specifieke product.