Bamboe

Jouw foto op Bamboe

✔ Kleurkrachtige afdruk

✔ Details van de foto zijn goed zichtbaar

✔ 100% massief stuk bamboe

✔ Gratis geleverd

✔ Leverbaar binnen 1 werkdag

✔ Incl. gemonteerd ophangsysteem

✔ Product van TimberPrint

Beleef de emotie van een foto op Bamboe

Satijnglans met een enorme kleurkracht

Bamboe is een mooie, zware houtsoort die door zijn gewicht een speciale emotie overbrengt. Een foto op Bamboe wordt scherp op het hout geprint. Ook wordt jouw foto in levensechte kleuren geprint. Een foto op Bamboe wordt extra persoonlijk doordat het erg geschikt is om neer te zetten! 

Een foto op Bamboe kun je ook ophangen

Een foto op Bamboe is leuk om neer te zetten, maar kun je ook aan de muur hangen. Als je een foto op Bamboe aan de muur wilt, raden we je aan om voor Bamboe 20 te gaan. Deze is minder zwaar dan Bamboe 40. Als je jouw paneel aan de muur wilt hangen, krijg je hier een gratis ophangsysteem bij!

Heb je hulp nodig bij je keuze?

We staan graag voor je klaar! 

Vind je het moeilijk om te zien welk materiaal het beste bij jouw foto en huis past? Dan willen we graag helpen. Neem contact met ons op en we denken met je mee. Je kunt bijvoorbeeld via WhatsApp een foto sturen van de plek waar het paneel moet komen. Hierdoor kunnen we je extra goed helpen. 

Heb je andere vragen? 

Ook als je andere vragen hebt staan we graag voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen of je kunt kijken bij de veelgestelde vragen. Hier kun je meer vinden over verzendkosten, levertijd en nog veel meer.

Bekijk ook deze materialen

Welk materiaal past het beste bij jouw foto?