Berkenhout

Jouw foto op Berkenhout

✔ Op een massief stuk berkenhout geprint

✔ Levendige print

✔ Matte finish

✔ Gratis geleverd

✔ Leverbaar binnen 1 werkdag

✔ Incl. gemonteerd ophangsysteem

✔ Product van TimberPrint

Hoogwaardig Russisch Berkenhout

Prachtige foto-afdruk met een natuurlijke uitstraling

Jouw foto op berkenhout wordt gemaakt van hoogwaardig Russisch Berkenhout. Dit hout is opgebouwd uit dunne laagjes berkenhout die kruislings zijn verlijmd. Hierdoor is jouw foto op berkenhout niet alleen mooi, maar ook stevig! De vlamtekening van het hout is licht door de foto zichtbaar, wat een natuurlijke uitstraling aan jouw foto op Berkenhout geeft.

Neerzetten of ophangen?

Een foto op Berkenhout is leuk om neer te zetten op je bureau, kast of dressoir. Gebruik hiervoor een klein formaat, dan blijft je paneel stevig staan. Wil je jouw foto op Berken aan de muur hangen? Kies dan voor een Berken 18. Deze is minder dik en zwaar dan Berken 40.

Heb je hulp nodig bij je keuze?

We staan graag voor je klaar! 

Vind je het moeilijk om te zien welk materiaal het beste bij jouw foto en huis past? Dan willen we graag helpen. Neem contact met ons op en we denken met je mee. Je kunt bijvoorbeeld via WhatsApp een foto sturen van de plek waar het paneel moet komen. Hierdoor kunnen we je extra goed helpen. 

Heb je andere vragen? 

Ook als je andere vragen hebt staan we graag voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen of je kunt kijken bij de veelgestelde vragen. Hier kun je meer vinden over verzendkosten, levertijd en nog veel meer.

Bekijk ook deze materialen

Welk materiaal past het beste bij jouw foto?