HD Metal Stand

Jouw foto op HD Metal Stand

✔ Levensechte kleuren door 8 kleuren print

✔ Stabiele omgebogen rand

✔ Kleuren zitten in de krasvaste, waterbestendige coating

✔ Leuk voor op je bureau, kast of dressoir

✔ Gratis geleverd

✔ Leverbaar binnen 1 werkdag

✔ Product van SteelPrint

Jouw foto op je bureau, kast of dressoir

Haarscherp en leuk om neer te zetten

Een foto op HD Metal Stand is geschikt voor kleine formaten. De onderkant van het paneel wordt gebogen waardoor je deze kunt neerzetten. De foto loopt niet door aan de onderkant, waardoor de hele foto zichtbaar is. De foto is geschikt om neer te zetten op je bureau, kast of dressoir!

Ook leuk als whiteboard! 

Een HD Metal Stand met een hoogglans coating kun je ook gebruiken als whiteboard. Gebruik hiervoor whiteboard stiften en een doekje om het paneel schoon te maken. Een HD Metal Stand met een matte coating kun je niet als whiteboard gebruiken. 

Heb je hulp nodig bij je keuze?

We staan graag voor je klaar! 

Vind je het moeilijk om te zien welk materiaal het beste bij jouw foto en huis past? Dan willen we graag helpen. Neem contact met ons op en we denken met je mee. Je kunt bijvoorbeeld via WhatsApp een foto sturen van de plek waar het paneel moet komen. Hierdoor kunnen we je extra goed helpen. 

Heb je andere vragen? 

Ook als je andere vragen hebt staan we graag voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen of je kunt kijken bij de veelgestelde vragen. Hier kun je meer vinden over verzendkosten, levertijd en nog veel meer.

Bekijk ook deze materialen

Welk materiaal past het beste bij jouw foto?