Whitewash vurenhout

Jouw foto op Whitewash vurenhout

✔ Kleurkrachtige print  

✔ Zichtbare nerven en noesten  

✔ Gratis ophangsysteem  

✔ Gratis geleverd  

✔ Leverbaar binnen één werkdag

✔ 100% tevredenheidsgarantie 

✔ Incl. gemonteerd ophangsysteem 

✔ Product van TimberPrint

Natuurlijke vlamtekening

Levensechte print met echte uitstraling van hout

Een foto op Whitewash vurenhout heeft een natuurlijke uitstraling. Dit komt doordat de vlam van het hout licht door de foto zichtbaar is. Daarnaast zijn ook noesten en nerven zichtbaar. Doordat het hout eerst een whitewash behandeling krijgt, zijn de kleuren nog mooier!

Geen noesten en naden in het gezicht

 Ondanks dat de noesten zichtbaar zijn in het hout, houden wij er rekening mee dat deze niet in het gezicht op de foto komt. Daarnaast kun je in de editor op TimberPrint.nl zelf rekening houden met de naden van het paneel en de plaatsing van de foto. 

Heb je hulp nodig bij je keuze?

We staan graag voor je klaar! 

Vind je het moeilijk om te zien welk materiaal het beste bij jouw foto en huis past? Dan willen we graag helpen. Neem contact met ons op en we denken met je mee. Je kunt bijvoorbeeld via WhatsApp een foto sturen van de plek waar het paneel moet komen. Hierdoor kunnen we je extra goed helpen. 

Heb je andere vragen? 

Ook als je andere vragen hebt staan we graag voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen of je kunt kijken bij de veelgestelde vragen. Hier kun je meer vinden over verzendkosten, levertijd en nog veel meer.

Bekijk ook deze materialen

Welk materiaal past het beste bij jouw foto?