Zink

Jouw foto op Zink

✔ Geschikt voor zwart-wit foto’s

✔ Industriële look

✔ Satijnglans

✔ Gratis ophangsysteem

✔ Gratis geleverd

✔ Leverbaar binnen 1 werkdag

✔ Product van SteelPrint

 

 

Stoere en industriële uitstraling

Afgewerkt met een satijnglans

Een foto op zink heeft een stoere uitstraling. Het paneel heeft een mooie satijnglans. Doordat er op zink geen wit wordt geprint heeft het paneel echt het gevoel van een foto op metaal. Als je langs het paneel loopt, zul je zien dat de lichtinval steeds een ander effect geeft aan de foto. 

Print niet op de canvasranden geprint 

Een foto op zink heeft canvasranden. Toch wordt de print hier niet op geprint. Hierdoor zie je dus de gehele foto op de voorkant van het paneel. De zijkanten van het paneel blijven de echte kleur van het zink. Dit werkt ook mee aan de industriële uitstraling. 

 

 

Heb je hulp nodig bij je keuze?

We staan graag voor je klaar! 

Vind je het moeilijk om te zien welk materiaal het beste bij jouw foto en huis past? Dan willen we graag helpen. Neem contact met ons op en we denken met je mee. Je kunt bijvoorbeeld via WhatsApp een foto sturen van de plek waar het paneel moet komen. Hierdoor kunnen we je extra goed helpen. 

Heb je andere vragen? 

Ook als je andere vragen hebt staan we graag voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen of je kunt kijken bij de veelgestelde vragen. Hier kun je meer vinden over verzendkosten, levertijd en nog veel meer.

Bekijk ook deze materialen

Welk materiaal past het beste bij jouw foto?