PanelPrint in de media

TimberPrint verder onder naam PanelPrint

“Ondertussen printen we op veel meer speciale materialen”

Sinds de start van TimberPrint vijf jaar geleden, is er een hoop veranderd. Er zijn meer speciale materialen bijgekomen, maar ook krijgen we steeds meer speciale verzoeken vanuit de zakelijke markt. Daarom gaat TimberPrint sinds oktober 2017 verder als PanelPrint.

De nieuwe naam past beter bij deze verandering en biedt ons veel meer mogelijkheden voor de toekomst.

PanelPrint heeft verschillende productlijnen

Onder de overkoepelende naam PanelPrint vallen de productlijnen TimberPrint (printen op hout), SteelPrint (printen op aluminium), AkoPrint (printen op akoestische panelen) en BetonPrint (printen op beton).

Trouwfotograaf Peter van der Lingen

Trouwfoto op hout

Peter heeft een van zijn foto’s gebruikt om te printen op whitewash vurenhout. Hij vertelt over de heldere kleuren en scherpe foto die op het hout geprint is. Bekijk Peter zijn blog hier.

Trouwfoto op HD Metal 

Nadat Peter een trouwfoto op hout bestelde, heeft hij ook een foto op HD Metal laten printen. Hij ontving een matte en een hoogglanzende versie van de foto. Ook heeft zijn vrouw een foto op HD Metal laten printen. Peter is erg enthousiast over de scherpe en kleurkrachtige print. Bekijk Peter zijn blog hier.

MILC-photo

Zwart-wit foto op HD Metal

Mariska tesste een mooie zwart-wit foto op HD Metal. Ze beschrijft het bestelproces dat volgens haar erg makkelijk en snel is gegaan. Daarnaast schrijft ze over haar kijk op dit product; er was niets op het paneel aan te merken en de kleuren waren precies goed. Het paneel heeft een mooi plekje gekregen in Mariska haar woonkamer. Bekijk Mariska haar blog hier. 

Fotograaf Martin Hogeboom

Trouwfoto op hout

Martin heeft op zijn vakantie in Amerika een aantal mooie plaatjes geschoten. Een daarvan heeft hij laten printen op whitewash vurenhout. Martin schrijft over het gemak van het bestellen en de kwaliteit van de TimberPrint. Bekijk Martin zijn blog hier. 

Naast een foto op hout heeft Martin ook een foto op HD Metal Canvas besteld. Het paneel heeft een hoogglans coating. De kleuren van de foto knallen van het paneel af. Ook komt het handige ophangsysteem aan bod. Bekijk Martin zijn blog hier. 

Magazine Digifoto Pro

Foto op HD Metal Canvas

Digifoto Pro testte een foto op HD Metal Canvas. Om het verschil tussen een hoogglans en matte coating goed te vergelijken hebben ze op beide panelen dezelfde foto geprint. Het enige verschil op het paneel is dus de coating. Digifoto Pro schrijft over de bijzondere diepte van een foto op HD Metal. Daarnaast wordt ook geschreven over het gemak van de editor waarin je jouw foto op metaal kunt bestellen. Bekijk hier het artikel van Digifoto Pro.

Trouwdag in beeld

Foto op HD Metal

Trouwfoto in beeld bestelde geen trouwfoto, maar een foto van olifanten op HD Metal. Ze schrijven over de kwaliteit van HD Metal die ze nog nooit eerder hebben gezien. Ook beschrijven ze het eenvoudige en onzichtbare ophangsysteem. Door de foto’s die aan het artikel zijn toegevoegd wordt de kleurkracht van hun foto op HD Metal nog beter zichtbaar. Bekijk hier het artikel van Trouwdag in beeld.

Fotografille

Steigerhout en whitewash vurenhout

Evelien van Fotografille bestelde twee van haar foto’s op hout. Ze koos voor een foto op steigerhout en een foto op whitewash vurenhout. Evelien schrijft over de mooie kleuren en scherpe print. Ook laat ze het verschil tussen steigerhout en whitewash vurenhout goed zien. Bekijk Evelien haar blog hier. 

Timberblocks

Evelien bestelde ook twee foto’s van haar lezeressen op berkenhout en bamboe. Ze schrijft over de mooie houtstructuur, de kleuren en de scherpte van de print. Ook legt ze goed uit wat een Timberblock is. Bekijk Evelien haar blog hier.