Educatieve informatieborden voor een vogelreservaat in Frankrijk

Hufterproof panelen

Voor een vogelreservaat in Le Teich (FR) hebben wij informatieborden mogen leveren die geplaatst zijn op het wandelpad in het natuurgebied. Studio Ad-Hoc kwam bij ons met de vraag of wij panelen konden leveren die hufterproof en buitenduurzaam zijn. Kompact HPL is hiervoor het geschikte plaatmateriaal. 

Het vogelreservaat ligt aan zee, daarom is het een must dat de panelen zeewaterbestendig zijn. Daarnaast staan de borden nagenoeg niet beschut, dus ook zonlicht schijnt op de gepersonaliseerde borden. De coating die bovenop de print zit beschermt niet alleen tegen de zon, maar zorgt er ook voor dat merkstiften en graffiti eenvoudig te verwijderen zijn. 

DecorPanel Kompact HPL

DecorPanel Kompact HPL is een HPL-plaat (High Presure Laminate), vergelijkbaar met Trespa® of  Volkern®. Wat DecorPanel Kompact HPL uniek maakt, is de rechtstreekse print op het materiaal met een zeer krasvaste coating. Geen sticker of laminaat, maar direct geprint op de onverwoestbare plaat. Kompact HPL is waterproof, dus ook geschikt voor buitengebruik of in natte ruimtes. 

DecorPanel Kompact HPL

Meer projectfoto’s

Hufterproof panelen
Hufterproof panelen
DecorPanel Kompact HPL
Hufterproof panelen
Hufterproof panelen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op