PanelPrintProjectenExpositie Street Art op NDSM werf

Expositie Street Art op NDSM-terrein

Expositie Street Art van Marc Faasse

Documentaire fotograaf Marc Faasse maakte een foto documentaire serie over Street Art op het NDSM terrein in transitie. De Expositie Street Art is genaamd Street Art & de Rafelrand.

Marc is erop uit gegaan om Street Art te documenteren die een interactie aangaat met het NDSM-terrein en die je niet zomaar op elke locatie in de stad zou vinden. Street Art die inspeelt op de vorm van bepaalde elementen op de oude werf, de locatie, de geschiedenis en het heden.

Het project is mede mogelijk gemaakt door stichting NDSM-werf, stichting Kinetisch Noord.

expositie-NDSM

Street Art op NDSM terrein

Street Art fascineerde Marc al sinds hij zijn eigen studio in 2007 bouwde in de Scheepsbouwloods. Het hoort wat hem betreft bij het rafelrandgevoel op het NDSM-terrein. Het NDSM-terrein wordt langzaam maar zeker gerenoveerd en opgeknapt en dan verwacht je dat de Street Art verdwijnt, maar tegelijkertijd opent binnenkort Street Art Today; een enorm Street Art museum in de voormalige Lasloods.

Door de komst van het museum komen er nog meer Street artists van over de hele wereld om hun spoor achter te laten op het terrein en is er meer Street Art op het terrein dat ooit tevoren. Street Art wordt wel meer gereguleerd.

 

street art NDSM

Meer foto's

expositie-hdmetal
expositie marc faasse

Ook een foto op HD metal afdrukken?

Wil je ook een haarscherpe afdruk in fantastische kleuren, vraag ons naar de mogelijkheden!