PanelPrintProjectenFotobehang in de woonkamer

Fotobehang in de woonkamer

Prachtig fotobehang van Florence

Deze klanten zijn dol op Italië. Tijdens een bezoek aan vrienden hebben ze zelf een prachtige foto van Florence gemaakt. Deze foto hebben ze laten printen als fotobehang in de woonkamer.  

Een voordeel was, dat deze telefoonfoto van zo’n goede kwaliteit was, dat hij wandvullend geprint kon worden. Een groot deel van de trekpleisters van Florence staan erop en doordat het een heldere dag was zie je zelfs de sneeuw op de bergen. 

Om het fotobehang in de woonkamer passend te maken bij de rest van het interieur, hebben ze de foto in zwart wit af laten drukken. Met vrienden of familie aan de eettafel is het natuurlijk een mooi onderwerp van gesprek.

Wil jij ook iets bijzonders aan de muur dan kun je heel gemakkelijk je eigen foto op behang bestellen bij PanelPrint.

Fotobehang

Fotobehang wordt gemaakt van het materiaal Airtex.  Airtex® is het naadloze behang met een maximale printbreedte van 494 cm. Deze polyester doeksoort met een toplaag van PVC heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. Daarmee is het een goed alternatief voor traditioneel behang. Airtex® is voordelig en heeft een intensieve kleurkracht.

Het fotobehang wordt geprint in de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit. Het is in elke gewenste afmeting volledig op maat te bestellen. De voordelen van fotobehang zijn de kras- en stootvastheid. Dat maakt het fotobehang erg sterk.

Heb je een idee in je hoofd en kun je het maar niet vinden in alle behangboeken? Wil je graag je eigen gezinsfoto vereeuwigd op de muur? Of wil je op kantoor je eigen huisstijl terug laten komen op de muren. Alles kan met fotobehang.

Meer projectfoto's

Ook op zoek naar fotobehang in de woonkamer?

Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer projecten met fotobehang