PanelPrintProjectenPresentatiemateriaal en fotografie helden optical

Presentatiemateriaal Helden optical

Presentatiemateriaal

Voorzien van eigen logo

Brillenmerk helden optical zocht naar een unieke manier om hun brillen te presenteren. Beton is één van onze nieuwste materialen. Het is hip en anders, iets wat helemaal past bij helden optical. Het merklogo is op betonblokjes geprint. De opticiens die deze brillen verkopen, kunnen deze blokjes naast de brillen in de etalage zetten, om het merk meer kracht bij te zetten.

Daarnaast hebben we voor helden optical een presentatiestandaard gemaakt met als brandmerk het logo. In het presentatieplankje zit een freesnaadje, zodat de bril kan staan.

Klant aan het woord

"Prettige samenwerking en ze denken met je mee"

Joey Diekman van helden optical:

“Bij PanelPrint is het lekker no nonsense. Ik kon gewoon langs komen op kantoor, ze denken met je mee, hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar. Prettige samenwerking met de binnendienst en de eigenaar zelf. Ik ben erg tevreden.”

www.heldenoptical.com

Fotografie

Sfeervolle productfotografie

Voor helden optical hebben wij ook de fotografie verzorgd. Sfeervolle productfoto’s die onder andere gebruikt worden in de folders en op de website. helden optical is een jong, fris merk, daarom heeft de fotograaf gekozen voor heldere kleuren in de foto’s.

Heb je ook een speciaal printverzoek?

Neem dan contact met ons op