PanelPrintProjectenExpositie op tafelbladen in Amsterdam

Originele tafelbladen voor Stadsarchief Amsterdam

Tafelbladen met print

Informatieve en kleurrijke tafels

Marc Faasse fotografeerde een jaar lang toeristen met een hele lange selfiestick. Het resultaat waren prachtige beelden van Amsterdam van bovenaf. Hij mocht met zijn foto’s exposeren in het Amsterdam Stadsarchief en op de Amsterdam LOOK-OUT en deed dit op bijzondere wijze, namelijk op tafelbladen.

Samen met een team van meubelmakers hebben wij de tafels gemaakt, het tafelblad – gemaakt van HD Metal – is opgevuld met hout en er zijn stalen onderstellen op maat gemaakt. De inkt wordt in een krasbestendige coating opgesloten, hierdoor is de tafel niet alleen tegen zon en water beschermd, maar ook tegen krassen.

Klant aan het woord

Marc faasse

Marc Faasse, fotograaf/kunstenaar

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking, de producten en de levering. PanelPrint denkt met je mee. Ook de prijs is scherp. Ze ontwikkelen verschillende nieuwe producten. Eerst was ik sceptisch op PanelPrint als ‘internet printer’, omdat ik normaal met professionele printers werk, maar zelfs voor professionele fotografen raad ik PanelPrint aan. Zeer professioneel en mooie producten.”

Interesse in tafelbladen met print of wil je meer informatie?

Neem dan contact op