Op welke manier kan ik mijn foto's goed bewerken?

Bewerkingsprogramma's

Betaalde en gratis programma’s

Er zijn verschillende programma’s waarmee je je foto kunt bewerken. De meest voorkomende professionele programma’s zijn Lightroom en Photoshop. Hiermee kan je van alles aan jouw foto bewerken. Voor deze programma’s moet je wel betalen. Er verschillende gratis programma’s op internet zoals Gimp, Fotor of PicMonkey. Als je een product van Apple hebt, kun je in de app Foto’s ook jouw foto bewerken.

Editor

Sepia- of zwart-witfilters

Als je een foto gaat bestellen, kun je jouw foto in een editor van TimberPrint, SteelPrint of BetonPrint een filter geven. Je hebt keuze uit een sepia- of zwart-witfilter.

Contrast

Felle kleuren of zwart-wit filters

Als je je foto goed wilt bewerken, let dan goed op het contrast van de foto en pas deze aan als dit nodig is. Daarnaast kun je de kleuren van een foto omzetten in zwart-wit of een ander filter gebruiken. Als je een foto op steigerhout wilt printen is het aan te raden om het contrast en de kleuren van de foto aan te passen.

Apps

Jouw foto op je telefoon bewerken

Als je een foto op je telefoon wilt bewerken, dan kan dit door middel van verschillende apps zoals Instagram of Pixlr. Deze foto’s zijn geschikt voor een HD Metal Stand of een foto op bamboe.

Nog meer vragen? Ons team helpt je graag