Wat is een geschikt cadeau voor een bruiloft of verjaardag?

Leuke verjaardagscadeautjes

Timberblocks  

Foto’s van je gezin, jullie samen, je kind of je huisdier zijn erg leuke foto’s om te laten printen en cadeau te geven. Wil je iets kleins weg geven? Denk dan aan een Bamboe- of Berkenblock, HD Metal Stand of print je foto op Beton. Wil je juist groots uitpakken? Dan kun je je foto op een groot paneel laten printen. Kan je niet kiezen uit alle foto’s laat dan een mooie fotocollage maken door één van onze medewerkers.

Cadeaubonnen

Vind je het moeilijk om zo’n persoonlijk cadeau te geven? Je kunt ook een cadeaubon geven! Zo kan de ontvanger zelf beslissen welke foto hij laat printen.

Vier de liefde met een mooi cadeau

Geef een PanelPrint op een bruiloft 

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een mooi cadeau voor het bruidspaar. En wat is er nou leuker dan iets persoonlijks te geven. Een mooie print op hout, metaal of beton maakt dit extra speciaal. Je kunt kiezen voor een foto, maar een mooie tekst kan ook heel speciaal zijn. 

Cadeaubon voor een trouwfoto op hout, metaal of beton

Soms is een persoonlijk cadeau geven moeilijk. Vind je dat het bruidspaar beter zelf de PanelPrint kan uitzoeken? Dan is een cadeaubon een mooi geschenk. Hier kun je een persoonllijke boodschap op achterlaten. Het bruidspaar kan hiermee hun mooiste trouwfoto op hout, metaal of beton laten printen. 

Nog meer vragen? Ons team helpt je graag