Vacature: Medewerker Marketing

Vacature: Marketing / communicatie

SpaDecor-decoren
Gevelpanelen-Fietstunnel-Zeist1
fotobehang nachtwacht
HDMetal tafelblad

   

  Vacature Medewerker Marketing / Communicatie

Panelprint is specialist in het printen op speciale materialen en creëert daarmee unieke projecten. Van fotoprints op aluminium tot de bekleding van een fietstunnel; Wij doen er alles aan om een unieke indruk te maken.

Panelprint verzorgt de bedrukking van speciale materialen voor grote en kleine projecten. 

  • DecorPanel: Levensgrote prints op krasvaste panelen voor binnen en buiten
  • SpaDecor: Voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes
  • SteelPrint: Haarscherpe afdrukken op aluminium
  • AkoPrint: Akoestische oplossingen waar je stil van wordt

Functieomschrijving

Wij zoeken een Marketing & Communicatie specialist. Als marketeer zorg jij ervoor dat PanelPrint met al haar merken zichtbaar en vindbaar is. Je zorgt voor een duidelijk marketingplan en voert dit uit. Ook doe je onderzoek om erachter te komen wat onze klanten écht aanspreekt om dit vervolgens te gebruiken in de marketing-uitingen. Daarnaast regel jij alle overige marketingactiviteiten; van Social Media tot (vak)beurs, jij speelt PanelPrint in de kijker.

PanelPrint levert aan consumenten en bedrijven hoge kwaliteit (print-)producten die allemaal één missie hebben: Maak een unieke indruk! Specials met print en akoestische oplossingen waar je stil van wordt.

Iedere dag weer zetten wij ons in om onze klanten te helpen met vraagstukken op het gebied van print; van brandveilige wandbeplating op passagiersschepen tot levensgrote foto exposities voor musea.

Uiteraard zijn wij zelf enthousiast over waar we mee bezig zijn. Maar wij denken ook dat we een boodschap te vertellen hebben aan de buitenwereld, én daar hebben wij jou bij nodig als aanvulling op ons team.

De werkzaamheden

  Je hebt een sterke, coördinerende rol, maar werkt zelf ook actief mee. We zetten in op groei van ons bedrijf en ons team, je zult verantwoordelijk zijn voor het toekomstige marketingteam.

  Je zorgt ervoor dat onze projecten en producten met de juiste inhoud en aandacht terechtkomen in onze uitingen. Dit kan op onze eigen website zijn, maar ook op de socials en in advertenties of op een vakbeurs; De teksten schrijf je zelf of in samenwerking met een contentmarketeer.

  Je stuurt bij op lopende SEA campagnes en stelt een plan van aanpak op voor de optimalisatie van onze websites. Dit doe je samen met een extern, online marketingbureau;

  Je krijgt de vrijheid om dit naar je eigen hand te zetten. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die al een aantal jaren ervaring heeft met SEO, SEA, websitebeheer en Google Analytics.

  Proactief zijn is een must, bij ons is er geen baas die je vertelt wat je moet doen, maar jij vertelt de baas wat je afgelopen tijd hebt gedaan.

Wat verwachten wij van jou?

›   Je bent zelfstandig, klantgericht en leergierig;
›   Je beschikt over een afgeronde opleiding in de richting van Marketing of Communicatie;
›   Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden;
›   Je weet van aanpakken, denkt logisch na en je bent communicatief vaardig;
  Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
  Bekend zijn met Adobe Creative Cloud is een pré

Wat wij te bieden hebben
  24 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
›  Passend salaris ( € 2500-3250,- o.b.v. 40 uur);

›  Pensioenregeling;
›  Jaarlijkse teamuitjes en kerstdiners met jouw collega’s;
›  Flexibele werkdagen en tijden;

Bij ons over de vloer

Je komt te werken in een klein, informeel team.  Wij krijgen energie van mooie dingen maken en doen dit samen met specialistische productielocaties in Nederland en Duitsland voor uiteenlopende klanten. We zijn constant op zoek naar nieuwe (print)oplossingen en zijn daardoor als bedrijf volop in beweging.
Gezond verstand, logisch nadenken en je eigen gevoel spelen een belangrijke rol in ons dagelijkse werk. Bij ons is geen jaar hetzelfde; groei, uitdaging en innovatie zijn belangrijke kernwaarden voor ons. De werkzaamheden vinden plaats vanuit Nieuwleusen, op een kwartier rijden vanaf Zwolle.

Geïnteresseerd?

Kan jij jezelf helemaal vinden in bovenstaand profiel en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteren kan door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar [email protected]. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Raymon Koggel via 0529 – 760 100.

› Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

geprinte wand wastafel
DecorPanel Spa badkamer
DecorPanel Spa badkamer
TUI Isla riviercruise
TUI Isla riviercruise
TUI Isla riviercruise
TUI Isla riviercruise