Vacatures

Vacature stagiair marketing & communicatie

(Nieuwleusen, 32-40 uur)

Zit jij in je laatste fase van je marketing en/of communicatie opleiding en ben je op zoek naar een allround stageplaats bij een leuk bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben namelijk een leuke vacature stagiair marketing & communicatie

Wij zoeken een enthousiaste student die zijn opgedane kennis in de praktijk wil toepassen. Iemand die met ons mee wil denken om PanelPrint en onze consumentenmerken verder in de markt te positioneren en mee wil helpen nieuwe klanten aan te spreken.

Wie zijn wij?

PanelPrint is specialist in het bedrukken van speciale materialen voor zowel de zakelijke markt als de consumentenmarkt. In alles wat we doen maken we een unieke indruk. Maar nog belangrijker vinden wij het dat onze klanten een unieke indruk kunnen achterlaten met de producten die ze bij ons kopen of de projecten die wij samen met hen uitvoeren. De meest uiteenlopende bedrijven komen bij ons voor het creëren van inspirerende werkruimtes, akoestische oplossingen en panelen voor in- of exterieur met een krasvaste print. Dit alles met een eigen print, foto of afbeelding. Daarnaast verkopen we houten fotopanelen en haarscherpe prints op aluminium via de webshops timberprint.nl en steelprint.nl.

Momenteel zijn we bezig met het opstarten van een nieuw merk waarmee we voegloze wandpanelen voor de badkamer, toilet of keuken aan consumenten gaan verkopen. Ook zijn we bezig met een nieuwe  webshop voor onze print producten voor consumenten. 

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een student die mee gaat werken in de organisatie.

  • Samen met de marketeer bedenk je en voer je verschillende on- en offline marketingactiviteiten uit. 
  • Je helpt mee met het up-to-date houden van onze website en webshops. 
  • Je helpt mee met het up-to-date houden en het bedenken van content voor onze social media kanalen.
  • Je schrijft mee aan teksten voor de website, social media en brochures. 
  • Je ondersteunt de marketeer bij andere activiteiten en werkzaamheden.
  • Je ondersteunt de marketeer bij de opzet van het nieuwe merk voor badkamerpanelen. 
  • Wanneer je kennis hebt van Adobe Photoshop, Indesign en/of Illustrator dan kun je daar bij ons mee aan de slag. 

Wat bieden wij?

Een leerzame stageplaats van 32-40 uren per week met volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je komt terecht in een klein, informeel team van jonge mensen. Een informele sfeer waardoor je je snel thuis voelt en een fijne werkplek op ons kantoor in Nieuwleusen (waar we natuurlijk werken volgens de RIVM-richtlijnen). Je wordt begeleid door de marketeer van PanelPrint. In overleg krijg je de mogelijkheid om een opdracht uit te voeren over een nader te bepalen onderwerp. 

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste man/vrouw. Een aanpakker die communicatief vaardig is en goed is in de Nederlandse taal. Je vindt het prettig om in een klein team te werken, bent gestructureerd en hebt oog voor detail. Je bent vrij om met je eigen kennis nieuwe ideeën aan te dragen voor onze positionering en het benaderen van (potentiële klanten). We vinden jouw mening en nieuwe inzichten belangrijk. 

Geïnteresseerd?

Wil je nog meer weten over wat wij allemaal doen? Bekijk dan deze pagina. Overtuigd en wil je met ons die unieke indruk maken. Stuur dan snel je sollicitatiebrief en je CV naar werkenbij@panelprint.nl. Vermeld er ook bij wanneer je zou kunnen starten. Heb je vragen over de stageplaats neem dan contact op met Kimberly van Slochteren via 0529-760 100 (op dinsdag, donderdag of vrijdag).