Wij creëren unieke projecten

Een unieke indruk achterlaten. Voor elk project binnen of buiten hebben wij de juiste oplossing geprinte panelen: krasvast, vandalismebestendig, hufterproof, brandveilig en/of waterbestendig. 

Levensgrote prints op krasvaste panelen

Een gevel met een hele eigen uitstraling, routebordjes die passen bij jou huisstijl en zuilen waar mensen niet omheen kunnen. Onze DecorPanel panelen zijn krasvast,  hufterproof en printvast. Zeer slijtvast en geschikt voor langdurig buitengebruik.

Onze klanten

Inspirerende (werk)ruimtes

Wandvullend en naadloos fotobehang, levensgrote prints van recente projecten, akoestische oplossingen waar je stil van wordt, lichtbakken die je in de schijnwerpers zetten, krasvaste wandbeplating, etc.  Zomaar een aantal oplossingen die zorgen voor die inspirerende (werk)ruimte waar jij een unieke indruk mee maakt.

Akoestische oplossingen waar je stil van wordt

Last van bellende collega’s, spelende kinderen of andere gasten in het restaurant? Veel mensen herkennen een galmende ruimte. Met geluidsabsorberende scheidingswanden, plafondpanelen en wandpanelen, die volledig met eigen print te personaliseren zijn, zorg je voor een ruimte die sfeervol en gezellig voelt en klinkt.

Sfeervolle, voegloze sanitaire ruimtes

Met de waterbestendige wandpanelen van DecorPanel creër je op een eenvoudige manier voegloze wanden in sanitaire ruimtes. De panelen zijn te printen met alle gewenste prints. Zo creëer je je eigen unieke sanitaire ruimte. Er is ook een uiteenlopende collectie van hout-, beton-, metaal-, marmer-, tegel- en steendecoren die zorgen voor sfeervolle ruimtes.

Indrukwekkende merkbeleving

Jouw bedrijf of merk kiest bewust een uitstraling. Die uitstraling wil je overal uitdragen. Met geprinte producten voor uiteenlopende toepassingen maak jij indruk bij jouw bezoekers, (potentiële) klanten en andere relaties.

Jouw foto op unieke materialen

Een mooie foto is een herinnering voor het leven. Hoe uniek is het om deze te printen op hout, metaal of textiel. Wil je een echte eye catcher print dan jouw foto op fotobehang of een wandkleed. 

Akoestische oplossingen in huis

Hoge plafonds, betonnen vloeren, een minimalistische inrichting en misschien een open keuken. Helemaal hip, maar hierdoor laat de akoestiek vaak te wensen over. Geluidsabsorberende wand- en plafondpanelen zijn de oplossing. Deze zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. 

Bekend van

Eindeloze mogelijkheden met metaal

PanelPrint biedt verschillende opties wanneer je op zoek bent naar een print op metaal. Elk materiaal heeft zijn eigen toepassingen, eigenschappen en bijbehorende voordelen. Zo printen wij foto’s op HD metal, zijn er verschillende mogelijkheden met Alu-Inprint en gevel en wandbekleding van aluminium. 

Steengoede prints op beton

Jouw print op een stoeptegel of op beton. We printen in de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit op lichtgewicht beton. De echte betonstructuur komt terug in het materiaal, dus het krijgt een stoere en unieke uitstraling.