Indrukwekkende merkbeleving

Kies voor een unieke uitstraling

PanelPrintWat wij doenIndrukwekkende merkbeleving

Maak jij een unieke indruk?

Met jouw bedrijf kies je bewust voor een bepaalde uitstraling. Deze uitstraling komt niet alleen naar voren in je huisstijl, maar wil je uitdragen in alle uitingen van het bedrijf.  Wil je ook een indrukwekkende merkbeleving creëren? Wij bieden uiteenlopende toepassingen die wij kunnen printen met jouw herkenbare uitstraling. Op deze manier kun jij indruk maken op jouw bezoekers, (potentiële) klanten en andere relaties.

Inspiratie

Tafelnummers en menukaarthouders met print op metaal

Maxxium menukaarten

Aluminium menukaarthouders met print

Stadarchief amsterdam

Expositie op tafels

Een aantal projecten uitgelicht

Printen van tafelbladen met logo

In samenwerking met de Piri Piri maakten wij een ontwerp voor de print op de tafelbladen, natuurlijk geïnspireerd op het logo en de huisstijl. Na een geslaagde testprint, mochten wij de tafelbladen van het restaurant printen.

De oude tafelbladen zijn kaal geschuurd, zodat ze vlak en printbaar zijn. En het resultaat mag er zijn! Frisse, nieuwe tafels voor ‘het beste kiprestaurant van Nederland’ die er helemaal uitspringen.

Typeplaatjes Arcabo

Buiten duurzaam, chemisch resistent en kleurkrachtig. Zomaar een paar eigenschappen die van belang zijn voor de typeplaatjes op de chalets van Arcabo. Met het materiaal Alu-inprint is dit allemaal te realiseren. Het is bij uitstek geschikt om in te zetten als typeplaatje, label, informatiebord, bewegwijzering. En door de nauwkeurige CNC-frees is het materiaal ook in bijna elke gewenste vorm te frezen.

900 t-shirt labels van bamboe

Voor een campagne van het WNF, werden 3900 t-shirts voorzien van een label die wij hebben gemaakt. De labels zijn gemaakt van 3 mm dun bamboe (FSC-gekeurd) en voorzien van een volledig zwarte print. Door gebruik te maken van bamboe, past het label helemaal bij de uitstraling van het fonds.

Wil jij ook een indrukwekkende merkbeleving?

Wij denken graag met je mee om voor jou ook een indrukwekkende merkbeleving te creëren. Wil je weten welke mogelijkheden wij hebben of wil je samen met ons hierover sparren. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Laten we er samen voor zorgen dat jij een unieke indruk kunt achterlaten.