Alu-inprint

PanelPrintWat wij doenPrinten op metaalAlu-inprint

Geprint ín het aluminium

Een alu-inprint is – zoals de naam al verklapt – een print ín het aluminium en niet op het aluminium. Door deze printtechniek zit de print in een slijtvaste toplaag. Dit maakt het materiaal bestand tegen hoge temperaturen, chemische middelen en graffiti. Het hoogwaardig bedrukte aluminium is hierdoor in te zetten voor veel uiteenlopende toepassingen, waaronder typeplaatjes, labels, informatie-/ gevel borden en bewegwijzering.

Prints op alu-inprint

De voordelen van Alu-inprint

   Geprint ín het aluminum
   Buiten duurzaam
   Chemisch resistent
   Verkrijgbaar in verschillende diktes: 0.5, 1, 1.5, 2 en 3 mm
   Rond- en contourfrezen (CNC)

Rond- en contourfrezen

Het gewenste product wordt met grote precisie uit het materiaal gefreesd, daardoor zijn ronde vormen en andere contouren geen probleem. De nauwkeurige cnc-frees maakt facetranden en (verzonken) gaten mogelijk, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

Wil je meer informatie over onze Alu-inprint?

Neem gerust contact met ons op

Een print van PanelPrint

 

Haarscherp en kleurecht

Onze prints op aluminium zijn haarscherp. We printen namelijk met de beste printers voor een optimaal resultaat. Jouw foto wordt met 8 in plaats van 4 kleuren inkt geprint, hierdoor zijn de kleuren levensecht.

R

Kwaliteitscontrole

Onze specialisten voeren een drievoudige kwaliteitscontrole uit voor je. We willen er namelijk zeker van zijn dat jij jouw paneel ontvangt zoals je hem verwacht. Op deze manier kunnen we het beste resultaat garanderen.

99% beveelt PanelPrint aan

Meer dan 12.000 klanten lieten bij ons een foto op een speciaal materiaal printen. 99% van onze klanten beveelt PanelPrint aan.

(1826 KiyOh beoordelingen)

"In alle opzichten wordt een uitmuntende kwaliteit geleverd. Qua print, afwerking, service, contact en manier van verzenden. Dikke pluim!"

Cees uit Rotterdam

Meer productfoto's