Printen op beton

Industriële prints op beton

PanelPrintWat wij doenPrinten op beton

Printen op beton

Jouw print op een stoeptegel of op beton? We printen in de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit op lichtgewicht beton. De echte betonstructuur komt terug in het materiaal, dus het krijgt een stoere en unieke uitstraling.

Gestopt met BetonPrint.nl

Per 1 januari 2021 zijn we gestopt met het printen van foto’s op beton. Op aanvraag zijn speciale verzoeken nog mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Wil je toch een foto op een uniek materiaal, kijk dan eens op www.steelprint.nl of www.timberprint.nl

Inspiratie

Foto op hout, leuk om neer te zetten
Foto op hout, leuk om neer te zetten
Foto op hout, leuk om neer te zetten

De mogelijkheden op een rij

De eigenschappen van een print op stoeptegel

Jouw afbeelding wordt geprint op een stoeptegel. We printen de afbeelding in de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit. Wil je iets duidelijk maken op de stoep, kies dan voor een print op stoeptegel. Zo hebben we al verschillende tegels gemaakt tegen poep op de stoep. 

Zet je merk kracht bij

Wil jij op een unieke manier jouw merk kracht bij zetten. Denk dan eens aan de mogelijkheden van beton. Beton is hip, industrieel en geeft je merk een unieke en stoere uitstraling.

Kies net als helden optical voor beton. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Bij PanelPrint is het lekker no nonsense. Ik kon gewoon langs komen op kantoor, ze denken met me mee, hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar. Prettige samenwerking met de binnendienst en de eigenaar zelf. Ik ben erg tevreden.

Joey Diekman, helden optical

Zij gingen je al voor...