Reclameborden

Heb je een toffe advertentie, maar nog geen materiaal om het op te printen? Of wil je een mooie advertentie op een speciaal materiaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Metaal

Een reclamebord van metaal is kras-, water- en zonbestendig en hufterproof. Dit komt omdat de print in het metaal wordt geprint waardoor deze er niet afgepeuterd kan worden. Daarnaast wordt er een extra UV-werende coating aangebracht over de print om de kleurkracht van het product te garanderen.

Hout

Reclame op hout krijgt een natuurlijke uitstraling. Dit komt doordat de inkt in het hout trekt waardoor de nerven van het hout een lichter en donkerder effect geven. Je kunt een houten reclamebord ook zowel binnen als buiten gebruiken. Doordat er een speciale coating over de print komt, is het paneel beschermd tegen regen en wind.

 

Eindeloze mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden om jouw reclamebord te printen. Alles wordt precies op maat gemaakt. Het aantal reclameborden is geen probleem; je kunt zowel één als honderd reclameborden laten printen. Ook kunnen de reclameborden contour gefreest worden als dit nodig is. De vorm van het paneel is hierbij geen probleem.

Ontwerpen

Als je nog geen ontwerp hebt, maar wel een reclamebord wilt, kunnen wij je hiermee helpen. We ontwerpen een passend en creatief reclamebord voor jouw bedrijf of evenement. We denken graag met je mee over de mogelijkheden van materialen, kleuren en opdruk.

 

Contact

Wil je graag een reclamebord laten printen of meer informatie over reclameborden? We denken graag met je mee!

 

 

8 + 13 =