Specials

Naast geprinte panelen kun je ook speciale producten bij ons laten maken. Ben je op zoek naar menukaarten, zuilen of tafelbladen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Verschillende materialen

Omdat we gespecialiseerd zijn in het printen op bijzondere materialen, is het mogelijk om een combinatie van verschillende materialen te gebruiken bij jouw special. De kleurkrachtige opdruk op het metaal in combinatie met de sfeer van hout geeft een gaaf effect aan het product.

Wow-effect

We gaan graag met je in gesprek over jouw special. Door persoonlijk contact en eindeloze mogelijkheden willen de special een wow-effect geven. Ook denken we graag met je mee over het ontwerp van de special. 

Menukaarten

Een menukaart is een combinatie van metaal en hout. De print wordt in het aluminium geprint. Hierdoor kan niemand en print lospeuteren en kan de menukaart tegen water. Het houten voetje is gemaakt van waterbestendig multiplex. Zo geeft de menukaart een sfeervolle en mooie uitstraling aan uw terras.

Zuilen

Reclamezuilen of informatiezuilen worden op groot formaat geprint. Zuilen kunnen gemaakt worden van metaal of hout of een combinatie een combinatie daarvan. De zuilen zijn hufterproof en krasvast door de coating over die over de print wordt gespoten. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor het maken van een zuil. Zo kan er led-verlichting in de zuil worden geplaatst, en kunnen de zuilen contour gevreest worden. 

Tafelbladen met logo

Wil je een tafel met jouw logo of een mooie print? Dan kunnen wij je helpen. Doordat we samenwerken met meubelmakers kunnen we jouw tafelblad precies op maat maken. We denken graag met je mee over het ontwerp en het proces.

Hout of metaal

De tafelbladen kunnen van hout en metaal gemaakt worden. Houten tafelbladen bestaan uit een massief blad. Bij de metalen tafelbladen worden de zijkanten van het metaal gebogen. Onder het metaal wordt een massief houten blad geplaatst om de tafel meer body te geven. 

Contour gefreest

De tafels worden contour gefreesd en vervolgens geprint, zo kun je de tafel in de vorm van jouw logo maken. Over de print komt een coating waardoor de tafel kras- en waterbestendig is. 

Contact

Wil je graag een special laten maken of meer informatie over specials? We denken graag met je mee! 

1 + 10 =