Wanddecoratie

Ben je op zoek naar een mooi paneel voor in jouw winkel of atelier? Of zoek je een materiaal om jouw foto’s op te printen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de zakelijke markt printen wij veel panelen. We kunnen eenmalig voor je iets maken, maar je kunt je ook inschrijven als reseller van onze materialen.

Maatwerk

Jouw paneel wordt precies op maat gemaakt. Ook als je een groot aantal panelen wilt bestellen is dit geen probleem. Als je je paneel in de vorm van je print of foto wilt, kunnen wij deze contour frezen. Zo wordt jouw wanddecoratie precies zoals jij wilt.

Meedenken 

Ook als je nog geen foto hebt kunnen we je goed helpen. We staan graag voor je klaar om mee te denken over het ontwerp en materiaal van jouw paneel. We willen graag dat onze klanten net zo enthousiast zijn over onze panelen als wij dat zijn. 

Reseller worden

Ben je fotograaf of kunstenaar en wil je jouw foto of kunstwerk op een mooi materiaal verkopen? Daar kunnen we jou mee helpen! Schrijf je in als reseller en je kunt met een account bij TimberPrint, SteelPrint en BetonPrint met een account de panelen met korting bestellen. 

Andere voordelen

Naast de korting zijn er ook andere aantrekkelijke voordelen voor resellers. Zo worden de producten met een white label verstuurd als dit nodig is. Zo kan jouw klant niet zien dat het pakketje van PanelPrint is. Ook kan het paneel binnen 24 uur bij je klant zijn. De facturen betaal je direct  of achteraf!

Foto op hout

Een foto op hout geeft veel sfeer. Er zijn verschillende houtsoorten met verschillende kenmerken. Zo kun je kiezen of je een massief paneel wilt of juist een paneel met plankjes. Daarnaast hebben sommige houtsoorten een whitewash behandeling gehad, waardoor de kleuren extra goed uitkomen. Bij steigerhout trekken de kleuren meer in het hout, dit geeft een stoere uitstraling.

Foto op metaal

Een foto op HD Metal heeft een waanzinnige kleurkracht. Daarnaast wordt jouw foto haarscherp afgedrukt. HD Metal is in verschillende soorten te verkrijgen. Zo kun je gaan voor een HD Metal Canvas, met omgebogen randen. Ook kun je kiezen voor een hoogglans of matte coating. Een foto op zink heeft net zoals steigerhout een stoere uitstraling.

Contact

Wil je graag wanddecoratie laten printen of meer informatie over wanddecoratie? We denken graag met je mee! 

7 + 2 =