PanelPrintAkoestiekAkoPrint Plafondpanelen

Gebruik het plafond om je akoestiek te verbeteren

Akoestische plafondpanelen werken erg goed om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Het plafond is vaak de grootste oppervlakte van de ruimte. Een akoestische oplossing aan het plafond staat niet in de weg, maar vult juist onbenutte ruimte op. Of het nu gaat om een restaurant, een kantoor of een kinderdagverblijf: Akoestische plafondpanelen zorgen voor meer rust, een betere verstaanbaarheid en minder last van omgevingsgeluid.

Geheel in de stijl van uw ruimte

Een akoestisch plafondpaneel kan geleverd worden in de stijl die bij uw ruimte past. Dit kan witte oppervlakte zijn, maar ook een andere kleur of een print. Wil je na verloop van tijd een nieuwe uitstraling, dan is de oppervlakte eenvoudig te vervangen voor een andere kleur of print.

Bevestiging aan het plafond

Om uw akoestisch paneel wordt een aluminium frame gemonteerd. Dit frame is verkrijgbaar in drie standaard kleuren: zwart, wit en aluminiumkleur. Als het frame is gemonteerd wordt het akoestisch plafondpaneel bevestigd met – bij voorkeur – staalkabels. Hierdoor wordt een luchtspouw gecreëerd tussen het paneel en het plafond, wat zorgt voor een extra goede werking.

Persoonlijk advies

Door onze ervaring kunnen we je goed adviseren over de akoestische oplossing die voor jouw situatie het meest geschikt is. 

Montage; zelf doen of laten doen?

Je kan er voor kiezen om de panelen zelf te monteren aan het plafond. We zullen dan tips geven hiervoor. Uiteraard kunnen wij ook de montage uitvoeren, onze monteurs zorgen er dan voor dat de akoestische panelen netjes aan het plafond komen te hangen. 

Plafondpanelen voor in huis?

Voor meer informatie over akoestische plafondpanelen in huis en prijzen van standaard maatvoeringen, verwijzen we je graag door naar onze pagina ‘Akoestische plafondpanelen in huis‘.

Meer informatie over akoestische oplossingen?

Neem dan contact met ons op