Contact

Wij staan voor je klaar!

Raymon

Productspecialist

Raymon

Paula

Orderbegeleiding

Orderbegeleiding Paula 

Simone

Marketing

Simone

Melanie

Fotografie

Voor al jouw vragen

0529 - 760 100

06 - 25 25 50 56

Of laat een berichtje achter, dan nemen wij contact met je op.

5 + 11 =

PanelPrint BV

Rollecate 71
7711GG Nieuwleusen

E-mail: vragen@panelprint.nl

KVK: 5763 8888

BTW: NL8526.69.902B01

Over PanelPrint

Bij PanelPrint hebben we een passie voor printen. We willen ervoor zorgen dat jij net zo enthousiast wordt over PanelPrint als wij dat zijn. Dit doen we door op zoek te gaan naar nieuwe materialen die jou en ons een wow-gevoel geven. We proberen je elke keer weer te verrassen met jouw foto geprint op de allermooiste en bijzondere materialen. We printen op hout, metaal, beton, behang, verschillende stoffen en nog veel meer!

Specialist in specials

In 2010 waren we op zoek naar een manier om bouwborden sneller te leveren en te printen. In onze zoektocht kwamen we hout tegen. Hierdoor is Timberprint ontstaan en inmiddels zijn we niet alleen dé specialist op het gebied van foto’s printen op hout, maar ook van andere speciale materialen. Hieruit zijn SteelPrint, AkoPrint en BetonPrint ontstaan. We kregen in 2014 niet voor niets de titel ‘Beste startende webwinkel van Nederland’ van de Thuiswinkelorganisatie!

Speciaal op maat

Bij PanelPrint maken we alle panelen speciaal op maat, precies zoals jij dat wilt. We controleren jouw bestelling altijd zorgvuldig, zodat deze jou ook een wow-gevoel geeft. Daarnaast is de prijs die je ziet, de prijs die je betaalt, geen cent meer. Bij ons bestel jij je PanelPrint veilig en snel; sinds 2013 hebben we het certificaat Thuiswinkel Waarborg en komen we elk jaar weer succesvol door deze test.

De deur staat altijd open

Als je vragen of klachten hebt, kun je altijd bij ons terecht. We willen graag weten wat jij van jouw PanelPrint vindt en hoe we jou verder kunnen helpen met jouw foto op hout, metaal of beton. Je kunt ons mailen, bellen of WhatsApp’en. De deur van ons kantoor in Nieuwleusen staat op werkdagen ook altijd voor je open!

Instagram @panelprint