PanelPrintAkoestiekAkoPrint Scheidingswanden

Precies wat jij nodig hebt

Print jouw foto, logo of een ander ontwerp in krachtige kleuren op de scheidingswand voor een persoonlijke touch. Naast dat de scheidingswanden zorgen voor meer stilte, geven ze ook nog eens een sfeervolle en professionele uitstraling aan de ruimte. Als je na verloop van tijd een andere print op de scheidingswand wilt, dan is dat mogelijk. Je kunt opnieuw een doek laten printen en deze gemakkelijk aan de scheidingswand bevestigen.

Hoge geluidsabsorptie

De scheidingswanden hebben een akoestische werking, dit komt door de geluidsabsorberende vulling. De vulling is gemaakt van gerecycled katoen en hebben een hoge akoestische waarde (NRC 1.00).

Zwart, wit of aluminium

De scheidingswanden zijn omrand met een aluminiumframe in de kleuren wit, zwart of aluminium. De frames worden speciaal voor jou op maat gemaakt en zijn dus in elke gewenste maat te bestellen. Onderaan het frame zijn voetstukken gemonteerd voor extra stabiliteit. Je kunt de wanden makkelijk verplaatsen indien dat nodig is, om bijvoorbeeld flexibele werkplekken te creëren.

Liever een bureauscherm als scheidingswand?

Ook daar hebben we verschillende mogelijkheden voor. Door het plaatsen van een ‘scheidingswand’ op voetjes die vervolgens op het bureau wordt gemonteerd, creëeren wij eenvoudig een bureascherm. Vraag ons naar de mogelijkheden voor deze oplossing.

Persoonlijk advies

We geven je graag persoonlijk advies, zodat de ruimte wordt voorzien van de meest geschikte oplossing op het gebied van akoestiek. We komen dan op locatie om de situatie te bekijken, zodat we een berekening kunnen maken voor het nodige materiaal.

Montage zelf of laten doen?

Je kunt er voor kiezen om de scheidingswanden zelf te monteren, maar je kunt het ook door onze monteurs laten doen. Zij zorgen ervoor dat jouw akoestische oplossing goed en stevig in elkaar wordt gezet en dat het precies is wat je nodig hebt.

C

Recente akoestiek projecten

Plafondpanelen ›

Wandpanelen ›

Wil je graag meer informatie over onze oplossingen?

Neem dan contact met ons op