PanelPrintProjectenGevelbekleding ’t Witte Peerd

Gevelbekleding 't Witte Peerd in Nieuwleusen

Sfeervolle gevel door historische foto

Deze klant was op zoek naar een mooie, inspirerende fotowand aan de zijgevel van zijn café/zalencentrum. Voor hem was het vooral belangrijk dat op de wand geen stickers werden aangebracht, want deze kunnen op termijn loslaten. Ook met het oog op duurzaamheid zijn de de geprinte gevelpanelen dus een hele passende oplossing.

De slagvaste panelen met krasvaste print zijn door middel van een regelwerk relatief eenvoudig aan de gevel te bevestigen. De zijkanten worden omgebogen, voor een mooi afgewerkt geheel. Het resultaat is een stevige, hufterproof wandvisual van zo’n 7,5 meter breed. Gaaf!

We hebben door PanelPrint dit zeer grote paneel laten maken met een afbeelding van de situatie vroeger – hij is gemonteerd aan de zijkant van ons pand. Het resultaat is erg mooi geworden en we hebben veel positieve reacties ontvangen!

Dennis Kleinlugtenbeld

Eigenaar, 't Witte Peerd

Wat is DecorPanel?

Gepersonaliseerde in- en exterieurpanelen

DecorPanel is een krasvaste printoplossing op plaatmateriaal dat wordt gebruikt in wandsystemen, meubels en gevelsystemen. Zowel voor interieur als voor exterieur.

Het DecorPanel assortiment bestaat uit verschillende plaatmaterialen met verschillende coatingsopties. Hierdoor zijn de eigenschappen heel veelzijdig: waterproof, slagvast, brandveilig, anti-bacterieel en UV-bestendig. Voor elke toepassing is een een geschikte oplossing.