Akoestische panelen

Heb je last van bellende collega’s? Of heb je hoofdpijn omdat het galmt op kantoor? Dan kunnen wij je helpen met een akoestisch paneel. Met een AkoPrint Ceiling, Divider of Wall wordt het geluid geabsorbeerd, waardoor je geen last meer hebt van galm of je collega’s.

Gepersonaliseerd doek

Een akoestisch paneel bestaat uit een aluminium frame, gerecycled katoen en een gepersonaliseerd doek. Je kunt jouw logo, print of foto op het doek laten printen. Zo is het akoestische paneel niet alleen een praktische, maar ook een stijlvolle oplossing. 

Speciaal op maat

De frames en doeken worden speciaal op maat gemaakt. Zo is er een oplossing voor elke ruimte. De panelen zijn voorzien van voetstukken voor meer stabiliteit. Daarnaast kun je de doeken vervangen, waardoor je niet snel uitgekeken raakt op jouw akoestisch paneel.

Divider

Een AkoPrint Divider helpt om het geluidsniveau tussen werkplekken te verlagen. Hierdoor heb je minder last van collega’s en kun je veel geconcentreerder werken. Ook kun je een Divider gemakkelijk verplaatsen, zo kun je ook flexibele werkplekken creëren.

Ceiling

Een AkoPrint Ceiling hangt aan het plafond en neemt geen kostbare ruimte in beslag. Een akoestisch paneel aan het plafond zorgt ervoor dat het niet meer galmt in de ruimte. 

Wall

Wil je iets moois aan de muur en galmt je ruimte ook? Dan is een AkoPrint Wall de oplossing. Naast een logo kun je ook een kleurrijke print of foto op je akoestisch paneel laten printen. Hierdoor heb je naast een akoestische oplossing ook een eyecatcher aan de muur.

Contact

Wil je graag een AkoPrint laten maken of meer informatie over AkoPrints? We denken graag met je mee! 

8 + 5 =