Geluidsabsorberende panelen

Functionele en gepersonaliseerde oplossingen op maat

Wandpanelen ›

Scheidingswanden ›

Plafondpanelen ›

PanelPrintAkoestiek

Last van bellende collega's?

Veel mensen zullen het herkennen; een galmende ruimte waar je je slecht kunt concentreren of in het ergste geval, je jezelf niet eens verstaanbaar kunt maken. PanelPrint biedt voor verschillende toepassingen zoals kantoren, restaurants, callcenters, sporthallen en woonkamers oplossingen op maat.

%

Rustige omgeving? Dan kun je je 88% beter concentreren!

Akoestische oplossingen op maat

De mogelijkheden

Hoe werkt het?

Probleem in kaart

We komen graag bij jou op locatie om het probleem in kaart te brengen

Advies op maat

Aan de hand van de behoefte van de ruimte, brengen we een advies op maat uit

Bepaal je print

We denken graag met je mee over een geschikte print

Montage

Afhankelijk van jouw wens, kan ons montageteam de producten op locatie monteren
C

Herken jij slechte akoestiek?

Lees meer over akoestiek en wat het voor jou kan betekenen

Een print van PanelPrint

Gepersonaliseerd

Akoestische panelen van PanelPrint zijn allemaal voorzien van een print naar keuze, zoals een persoonlijke foto, een logo of een stockfoto. Ze halen galm uit de ruimte, maar zijn ook mooi om naar te kijken.
R

Kwaliteitscontrole

Onze specialisten voeren een drievoudige kwaliteitscontrole uit voor je. We willen er namelijk zeker van zijn dat jij jouw product ontvangt zoals je hem verwacht. Op deze manier kunnen we het beste resultaat garanderen.

99% beveelt PanelPrint aan

Meer dan 12.000 klanten lieten bij ons een foto op een speciaal materiaal printen. 99% van onze klanten beveelt PanelPrint aan.

(1826 Kiyoh beoordelingen)

"Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de AkoPrint Wall. Het staat mooi in de aankleding van onze ruimte en het meest belangrijke voor ons, het absorberen van geluid. Ons geluid in de ruimtes waar de AkoPrint Wall hangen, is prettig. Wij hebben geen klankkasten meer. Er komt een vervolg."

Heleen Hoekman, directie Hoekman RVS

"De geluidsabsorberende wanden leveren het gewenste resultaat. Nu worden we minder gestoord door elkaars geluiden op het kantoor, heel fijn. We krijgen veel positieve reacties, vooral omdat er foto's op staan. Klanten blijven er echt even naar kijken."

Elsemiek Weiland, Party Manager Koggel Events

De gemakken van PanelPrint

Persoonlijke advies

Kun je niet kiezen? Wij helpen je graag bij je keuze! Eén van onze specialisten vertelt je graag meer over onze materialen en de mogelijkheden.

Montageteam

De montage van jouw paneel kun je zelf uitvoeren aan de hand van de montage-instructies. Maar het is ook mogelijk om onze monteurs in te huren om het paneel aan de wand of het plafond te monteren.

Jouw gewenste formaat

Kies je eigen formaat of kies één van de standaard formaten die wij aanbieden op onze website. Dus wat je ook in gedachten hebt voor jouw muur, de prints van PanelPrint passen altijd.

Last van nagalm in de ruimte?

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Leuk dat je geïnteresserd bent in de akoestische producten van PanelPrint. Je kunt jouw bestelling telefonisch of per e-mail doorgeven. We willen je graag persoonlijk helpen met akoestische oplossing op maat.
Wat is de levertijd van de akoestische producten?
De akoestische producten van PanelPrint hebben een levertijd van twee weken. Een los doek voor in een bestaand frame, heeft een levertijd van één week.
Kan ik het doek van mijn wandpaneel/scheidingswand/plafondpaneel veranderen?

Ja, dat kan. Je kunt een los AkoPrint Doek (na)bestellen, als je de print van het wand-, plafondpaneel of de scheidingswand wilt veranderen of vervangen. Het open-structuurdoek van een AkoPrint is eenvoudig te (de)monteren in onze producten.

Kan ik mijn eigen AkoPrint Doek ontwerpen?

Ja, dat kan. Wij zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde akoestische scheidingswanden, wandframes en plafondpanelen, wat betekent dat u zelf een print kunt ontwerpen en naar ons kunt sturen. Ook kunnen we u helpen met het ontwerpen van een mooie print of het vinden van een geschikte foto.