Akoestiek in huis

Verminder de onrust in huis door akoestische panelen

In 7 werkdagen in huis  •  Binnenkort ook eenvoudig online te bestellen   •  Interesse? Neem gerust contact met ons op.

PanelPrintAkoestiekAkoestiek in huis

Vervelende galm in huis

Hoge plafonds, betonnen vloeren, een minimalistische inrichting, een open keuken. Helemaal hip, maar hierdoor laat de akoestiek vaak te wensen over. Door de harde materialen in huis worden geluiden versterkt en galmt het na. Televisie kijken, een gesprek voeren aan de keukentafel of een huis vol mensen met een verjaardag kan erg onprettig aanvoelen. Geluidsabsorberende panelen zijn goed voor de akoestiek en kunnen dan een passende oplossing zijn.

Herken slechte akoestiek in huis

1. Echo     2. Galm     3. Versterking van harde geluiden     4. Slechte verstaanbaarheid
5. Concentratieverlies     6. Ruimte voelt (klinkt) ongezellig en kil

Slechte akoestiek, hoe kan dat?

Een ruimte waarin het geluid nagalmt heeft een gebrek aan geluidsabsorberende materialen. Door bijvoorbeeld dikke gordijnen, open boekenkasten, gestoffeerde meubelen en/of akoestische panelen in de woonkamer of keuken te plaatsen, wordt het geluid beter geabsorbeerd. Dit zorgt direct voor minder galm in huis.  

NIEUW

Geluidsabsorbende panelen met print

Functioneel én mooi

Een eyecatcher aan de wand die tegelijk de galm in huis vermindert. Met de geluidsabsorberende panelen van PanelPrint heb je als het ware een schilderij aan de wand die ook functioneel is. De panelen zijn in veel maten verkrijgbaar, zodat het in elk interieur past. En natuurlijk is het zo dat hoe groter het paneel is, hoe meer geluid er gedempt wordt.

Hang 'm eenvoudig op!

De geluidsabsorberende panelen worden zo goed als ‘ophangklaar’ geleverd. Het enige dat je hoeft te doen, is de ophangbeugel vast te maken aan het frame. Makkelijk hè? Een passende oplossing die ook nog eens simpel en snel is!

Eén van onze prints of jouw eigen foto

Kies voor jouw geluidsabsorberend paneel een print uit onze collectie of upload een eigen foto. Met een sfeervolle print geef je jouw interieur meteen een persoonlijke touch. Win-win! En vind je niet wat je zoekt? Wij denken en zoeken graag met je mee.

De voordelen van akoestische wandpanelen

✔   Relatief voordelige en snelle oplossing

✔   Het is meteen een sfeervol wanddecor

✔   Grote keuze in afmeting en kleur

✔   Kies een eigen foto of één uit de collectie

✔   Verplaatsbaar, dus makkelijk mee te nemen

Hoe werkt het?

Kies je print

Selecteer de print die jij aan de muur wilt hangen. Dit kan een print uit onze collectie zijn, maar je kunt ook jouw eigen foto uploaden.

Bepaal het formaat

Onze prints worden aangeboden in verschillende formaten, variërend van XS tot XL. Hoe groter het paneel, hoe meer geluid hij absorbeert.

Plaats jouw bestelling

Vul al jouw gegevens in en bevestig je bestelling. Nu gaan wij aan de slag! Heb je hulp nodig of twijfel je over de foto of het formaat? Wij helpen je graag!

Hang 'm op in huis

De akoestische panelen zijn leverbaar in 7 werkdagen en worden gratis bij jou thuis bezorgd. Vervolgens hang je hem eenvoudig en snel aan de muur.

Akoestiek verbeteren in jouw werkomgeving

Op zoek naar een zakelijke toepassing van onze akoestische oplossingen, voor in een kantoor, restaurant of kinderdagverblijf? Bekijk onze projecten op de projectenpagina, filter op ‘akoestiek’ en laat je inspireren.

Weinig ruimte aan de wand? Ga voor een plafondpaneel

Akoestische plafondpanelen zijn de perfecte oplossing wanneer je onbenutte ruimte efficiënt wilt gebruiken. Een plafondpaneel boven bijvoorbeeld de eettafel haalt in veel gevallen die vervelende galm uit de ruimte, waardoor er weer op normale toon met elkaar gecommuniceerd kan worden.

De vuistregel in de akoestiek

Als 25 á 35% van het vloeroppervlak geluidsabsorberende materialen heeft, geeft dit een merkbaar betere akoestiek in de ruimte. Dus heeft jouw woonkamer een vloeroppervlak van 30 m², dan begin je met het aanbrengen van 7 á 10 m² aan geluidsabsorptie.

Akoestiek op kantoor ›

Akoestiek in horeca ›

Akoestiek in sporthal ›

Advies van onze specialist?

Onze adviseur kijkt graag samen met jou naar een passende oplossing voor jouw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.