Akoestisch wandpaneel met eigen foto

Een schilderij aan de wand met geluidsabsorberende functie

PanelPrintAkoestiekAkoestiek in huisWandpaneel in huis

Akoestisch wandpaneel in huis?

Vooral tegels, beton, stucwerk en glas in je woning? Dat klinkt vast (niet) goed. Het gebruik van vele harde materialen zorgt voor een slechte akoestiek. Ze absorberen geen geluid, waardoor het heen en weer wordt gekaatst. Met een akoestisch wandpaneel verminder je de galm in huis en heb je tegelijkertijd een mooie eyecatcher aan de wand! Kies een afbeelding die past bij jouw smaak en interieur. 

Inspiratie

Wat is een akoestisch wandpaneel?

Een akoestisch wandpaneel bestaat uit een aluminium frame dat is opgevuld met geluidsabsorberend materiaal en een doek met daarop jouw foto of afbeelding geprint. Wij bieden twee soorten akoestische wandpanelen: AkoPrint budget en AkoPrint Original.

AkoPrint budget

Het AkoPrint budget wandpaneel zijn wandpanelen met een aluminium frame van 3 cm in zwart of wit. Jouw foto of afbeelding wordt op een doek geprint dat wordt verlijmd aan akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Dit paneel heeft een geluidsabsorberende werking van 65%.  

AkoPrint original

Een AkoPrint original wandpaneel bestaat uit een aluminum frame van 5 cm dik, dat in verschillende kleuren leverbaar is. Het frame is opgevuld met geluidsabsorberend materiaal van de beste kwaliteit. Daarin wordt een doek gespannen met daarop jouw foto of afbeelding geprint. Deze wandpanelen hebben een geluidsabsorberende werking van 95%. 

Makkelijk ophangen

De wandpanelen worden zo goed als ‘ophangklaar’ geleverd. Het enige dat je hoeft te doen, is de ophangbeugel vast te maken aan het frame een schroef in de muur boren en je kunt het paneel ophangen.

Grote AkoPrint original wandpanelen worden met het frame aan de muur geschroefd. 

Hoe werkt het?

Maak een keuze

Voor welk wandpaneel ga jij?AkoPrint budget of AkoPrint original.

Bepaal het formaat

Kies één van onze standaardmaten en kies de kleur van je frame. 

Kies je foto

Selecteer de foto die jij wilt laten printen op het akoestische wandpaneel.

Bestel jouw paneel

Vul al jouw gegevens in en bevestig je bestelling. Nu gaan wij aan de slag!

Bestel je wandpaneel

Bestel heel gemakkelijk jouw akoestisch wandpaneel. 

C

Ik ben zeer tevreden over het akoestische wandpaneel. Het haalt de galm uit de woonkamer en de afbeelding is helemaal mijn smaak en past in ons interieur.

De gemakken van PanelPrint

Persoonlijk advies

Kun je niet kiezen? Wij helpen je graag bij je keuze! Eén van onze specialisten vertelt je graag meer over onze materialen en hoe je met jouw foto het beste resultaat krijgt.

Gratis ophangsysteem

Natuurlijk wil je jouw paneel ophangen, daarom monteren wij op elk paneel een ophangsysteem. Je hebt alleen een schroef of spijker nodig. Zo hang je jouw foto eenvoudig aan de muur.

Jouw gewenste formaat

Kies één van de standaard formaten of neem contact met ons op voor een andere afmeting. Dus wat je ook in gedachten hebt voor jouw muur, de prints van PanelPrint passen altijd.

Een prachtig landschap op een akoestisch wandpaneel behoort ook tot de mogelijkheden.

Een geluidsabsorberend wandpaneel iets voor jou?

Wil je toch meer weten voordat je jouw akoestisch wandpaneel bestelt, of wil je toch nog wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Akoestische wand ›

Plafondpanelen ›

Wandpaneel op kantoor ›