Reseller van PanelPrint

PanelPrintZakelijkReseller

Bied jouw klanten een foto op de mooiste materialen

Speciaal voor fotografen en kunstenaars: reseller worden van PanelPrint. Met een reselleraccount kun je foto’s op HD Metal en hout bestellen met een aantrekkelijke korting.

Profiteer van de extra voordelen

Als reseller ontvang je een aantrekkelijke korting als je een paneel van PanelPrint bestelt. Hierdoor heb je een goede marge én hoef jij je geen zorgen te maken over de productie en verzending van het product.

De voordelen voor onze resellers

Korting

Extra voordelen zoals aantrekkelijke korting

Whitelabel

Whitelabel en rechtstreeks verzenden naar jouw klant

Eén account

Eén account voor jouw foto op hout, beton én aluminium

België

De voordelen gelden ook voor resellers uit België

HDMetal glans

Verzending naar jouw klant

Rechtstreeks verzonden

Als fotograaf of kunstenaar hoef jij je geen zorgen te maken over de verzending naar jouw klant. Bij het bestellen kun je het adres van jouw klant opgeven als afleveradres. Wij versturen het paneel dan rechtstreeks naar jouw klant. Een normale bestelling wordt in vier werkdagen verstuurd, een spoedbestelling zelfs nog dezelfde werkdag (als je voor 12:00 uur bestelt).

Whitelabel verzending; geen kenmerk van ons

Alle bestelling van resellers worden whitelabel verzonden. Dit betekent dat jouw klant niet kan zien dat het paneel bij PanelPrint besteld is, niet op de verpakking en niet op ons paneel. Jouw gegevens zijn zichtbaar als verzender op de verzendzegel.

Laat jouw klanten zien wat ze kopen

Bestel een demopaneel voor in jouw showroom

Met een demopaneel kun je jouw klant echt het effect van een PanelPrint laten zien. Elke reseller kan één keer een (of meerdere) demopaneel bestellen met een aantrekkelijke éxtra korting. Het materiaal en het formaat van het demopaneel of de demopanelen kun je zelf bepalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe word ik reseller?

Een reselleraccount van PanelPrint

Als je een beeldmaker bent, kun je reseller worden van PanelPrint. Om een account voor je aan te maken, hebben wij een aantal gegevens van je nodig:

✔ Adresgegevens en telefoonnumer
✔ BTW-nummer
✔ KvK-nummer

Als we deze gegevens van jou hebben ontvangen, maken we een account voor je aan. De inloggegevens van dit account ontvang je per mail. Als je vervolgens met dit account een paneel bestelt, wordt de korting automatisch verrekend.

Meer informatie over reseller worden?

Wij vertellen je graag meer!