PanelPrintFiberPanel

FiberPanel

Hoogwaardig glasvezelversterkt polyesterbord (gvk) waar de print in het polyester verwerkt is. Zeer solide, een ongekende kleurechtheid en weinig onderhoud met een lange levensduur.

FiberPanel wordt opgebouwd uit verschillende lagen, waarin de print geïntegreerd wordt. Hierdoor is de bedrukking beschermd tegen invloeden van zand, zout, water en zonlicht. Het polyester zorgt voor een oersterk paneel die je met geen mogelijkheid kapotslaat en die tot wel 25 jaar dienst kan doen!

 

Duurzaam

Ook onder extreme (weers)condities heeft FiberPanel een lange levensduur. De print blijft duidelijk zichtbaar, ongeacht de elementen. Dankzij deze betrouwbaarheid zijn FiberPanel borden uitermate geschikt voor onder anderen waterschappen, elektriciteitsbedrijven en de offshore industrie. Sommige borden hangen al meer dan 25 jaar en hebben nog steeds de herkenbare gele kleur en zijn nog steeds leesbaar!

Vandalisme en Graffiti

Doordat de borden zijn versterkt met glasvezel en zijn afgewerkt met een polyester toplaag zijn ze zeer sterk en slagvast. Zo is het bord niet alleen bestand tegen weersinvloeden maar ook tegen olie, zuren en chemicaliën. Graffiti is eenvoudig te verwijderen zonder dat de opdruk beschadigd.

Boorgaten en afgeronde hoeken

Elk paneel wordt gemaakt volgens de eisen van het project en kan dus voorzien worden van vooraf bepaalde boorgaten, afgeronde hoeken en zelfs van (RVS)beugels voor een snelle montage op locatie.

De opbouw van FiberPanel.

Oersterke borden waar je geen omkijken meer naar hebt.

J

Transparante toplaag

Een dikke transparante topcoat waar vuil nauwelijks hechting op krijgt beschermt de print tegen zonlicht en invloeden van buitenaf

J

Kleurrijke print

Heldere kleuren, haarscherp en duidelijke teksten zijn geprint op een transfer die verwerkt is ín de plaat. 

J

Witte basislaag

Witte basiscoating zodat de kleuren goed worden weergegeven juiste kleuren

J

Glasfiber paneel

Voor een lichtgewicht, zeer sterk en stijf informatiebord die niet kapotgeslagen kan worden.

J

Grijze backing

Vraag onze productspecialist naar de mogelijkheden

Contact

Meer informatie over onze producten of diensten?

Laat onze productspecialist jou terugbellen om de mogelijkheden te bespreken