Over ons

PanelPrintContactOver ons

‘Wow’ door een unieke indruk te maken

In alles wat we doen maken we een unieke indruk. Wij zijn jouw partner op het gebied van printen op unieke materialen:

Onze producten geven jouw continue een wow-gevoel. Een gevoel waar je van onder de indruk bent, een gevoel waarmee je met trots onze producten aan anderen laat zien. Onze producten zijn uniek: een briljante kleurkracht, unieke bedrukkingstechnieken, krasvast of brandveilig. Allemaal uitzonderlijke eigenschappen.

De projecten die we uitvoeren zorgen voor een unieke indruk. We laten jouw project shinen: ruimtes maken we inspirerend met wanddecoratie en akoestische oplossingen waar je stil van wordt. Buitenruimtes geven we het wow effect met levensgrote prints op krasvaste panelen. Sanitaire ruimtes worden sfeervol en voegloos. Alle projecten worden voorzien van een eigen print. Met onze uitgebreide materiaalkennis maken we het verschil. Zo overtreffen wij met creativiteit elke keer de verwachting.

In het contact met jou zijn we uniek. We verplaatsen ons in jouw situatie, herkennen urgentie en communiceren op een manier die bij ons past. Per telefoon of face-to-face scheppen we vertrouwen door persoonlijk, eerlijk en open te zijn. Zo zorgen we voor een lange termijn relatie.

Kortom, samen zorgen we ervoor dat jij een unieke indruk achterlaat!

\

2012 | Oprichting TimberPrint.nl

In een zoektocht naar een manier om bouwborden sneller te leveren en printen, kwamen we hout tegen. Hierdoor is TimberPrint ontstaan. Door een mooie opdracht voor ‘Boer zoekt vrouw’ vielen we meteen op.

Boer zoekt Vrouw
\

2014 | Beste startende webwinkel van NL

De Thuiswinkelorganisatie heeft ons in 2014 uitgeroepen tot ‘Beste startende webwinkel van Nederland’. WOW!

\

2016 | Start SteelPrint

Dé manier om foto’s haarscherp en in hoge kleurkracht af te drukken, dat is hoe je ons HD Metal het beste kunt omschrijven. We starten met dit materiaal, waar veel vraag naar is door fotografen en kunstenaars.

\

2017 | Nieuw: akoestische oplossingen

Het mooier maken van een interieur met wanddecoratie gaat steeds vaker hand in hand met een akoestiek-probleem. Door middel van geluidsabsorberende panelen met print, sla je twee vliegen in één klap.

\

2017 | Start BetonPrint

Nieuw in ons assortiment en uniek in de markt: printen op beton. Deze fotopanelen sluiten perfect aan bij de interieurtrends van deze tijd: robuust, puur en industrieel.

\

2017 | Naamsverandering: PanelPrint bv

Door de continue drive om te zoeken naar nieuwe materialen, was onze bedrijfsnaam ‘Timberprint bv’ niet meer volledig, daarom een nieuwe naam; PanelPrint bv!

\

2018 | Introductie DecorPanel

Meubel-, interieur- en gevelpanelen met slijt- en krasvaste print, dat is kortweg wat DecorPanel is. Een printoplossing voor architecten, ontwerpers en interieurbouwers.

\

2019 | PanelPrint scoort een 9,5 gemiddeld!

Bij PanelPrint waarderen we de mening van onze klant. We zijn dan ook enorm trots dat we een 9,5 scoren op onze klanttevredenheid!

\

2020 | PanelPrint wint met Sexy Loo twee Sign Awards

De vakjury verkoos ‘Sexy Loo’ tot winnaar  in de categorie indoor en overall winnaar vanwege de creativiteit. ‘Een project waarbij verschillende visuele en technische disciplines bij elkaar komen’. 

Camping 't Ravenest
\

2021 | Start SpaDecor

DecorPanel Spa wordt omgetoverd tot SpaDecor met gestandaardiseerde decoren. Met SpaDecor richten wij ons op het renoveren van sanitaire ruimtes met voegloze wandpanelen van bijvoorbeeld campings, maar ook badkamers, toiletten en keukens van particulieren. 

\

2023 | Verandering binnen BetonPrint

Een nieuwe manier van het printen op beton; de print wordt in de tegel gebakken en afgesloten met een beschermende coating bestaande uit maar liefst 3 lagen. Wij bieden geprinte terrastegels die volledig naar wens worden samengesteld; een compleet nieuw product op het gebied van sierbestrating.

De koffie staat voor je klaar!

Geïnspireerd geraakt door de eindeloze printmogelijkheden?
Kom gerust eens langs.