PanelPrintCadeaubon

De PanelPrint cadeaubon

Een PanelPrint cadeaubon is te verzilveren in onze shops TimberPrint en SteelPrint. Met deze cadeaubon kun je dus een foto op hout of metaal bestellen. Het maakt niet uit of je de cadeaubon bij TimberPrint of SteelPrint aanschaft, hij is in alle webshops te verzilveren.

Binnen een dag verzonden

Voor 12 uur besteld = de volgende dag in huis

Als je de cadeaubon op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Als je in het weekend een cadeaubon bestelt, wordt deze op maandag verzonden. Zo heb je last minute nog een origineel cadeau!

Naar een ander adres verzenden

Je kunt de cadeaubon ook naar een ander adres laten sturen. Geef dan bij het bestellen een ander verzendadres op. Zo wordt de cadeaubon direct naar de ontvanger verstuurd.

Cadeaubon met je eigen boodschap

Zo wordt ‘ie nog persoonlijker!

Op de cadeaubon kun je een persoonlijke boodschap laten printen. Zo wordt jouw cadeautje extra leuk en persoonlijk. Tijdens het bestellen kun je gemakkelijk je eigen tekst invoeren, waarna deze wordt geprint op de cadeaubon. Helemaal leuk!

Laat je inspireren

Een print van PanelPrint

Kleurecht

Al onze panelen worden geprint met de beste printers. Zo krijgt jouw foto het beste resultaat. Jouw foto wordt met 8 kleuren inkt geprint, hierdoor zijn de kleuren levensecht.

R

Kwaliteitscontrole

Onze specialisten voeren een drievoudige kwaliteitscontrole uit voor je. We willen er namelijk zeker van zijn dat jij jouw paneel ontvangt zoals je hem verwacht. Op deze manier kunnen we het beste resultaat garanderen.

99% beveelt PanelPrint aan

Meer dan 12.000 klanten lieten bij ons een foto op een speciaal materiaal printen. 99% van onze klanten beveelt PanelPrint aan.

(1826 KiyOh beoordelingen)

Bestel jouw cadeaubon

Heb je een cadeaubon ontvangen?

Bestel een foto op een speciaal materiaal naar keuze

Foto op HD Metal

Foto op Hout

Heb je nog vragen over onze cadeaubonnen?

We helpen je graag!