Jouw foto op hout

Geef jouw foto een karakteristieke uitstraling

PanelPrintFotopanelenFoto op hout

Foto op hout

Geef jouw huis een persoonlijke touch met een foto op hout. Kies uit verschillende houtsoorten, zoals authentiek vurenhout of tropisch bamboe. Wil je hem ophangen of neerzetten? Wij zorgen er altijd voor dat jouw foto met het beste resultaat wordt geprint.

Jouw foto op hout

Foto op hout, leuk om neer te zetten
Foto op hout, leuk om neer te zetten
Foto op hout, leuk om neer te zetten

De mogelijkheden op een rij

Een foto met of zonder naden

We printen jouw foto in de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit op het hout. Je kunt kiezen voor whitewash vurenhout, berkenhout en bamboe. Door jouw foto op berkenhout of bamboe te printen, heb je geen last van naden in het hout. Bij whitewash vurenhout kies je voor planken in een horizontale of verticale richting.

Zet je foto op hout neer

Jouw foto op een houten blok staat dichter bij je. Een foto op bamboe of berkenhout kun je, anders dan een houten foto aan de wand, overal neerzetten. Jouw persoonlijke houten fotoblok wordt in krachtige kleuren geprint en is een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Zo eenvoudig is het...

Kies je houtsoort

Kies het houtsoort dat bij jou past. Laat je foto printen met of zonder naden.

Bepaal het formaat

Je kunt je eigen formaat kiezen of één van onze standaardafmetingen.

Voeg je foto toe

Selecteer de foto die jij op hout wilt laten printen.

Bestel jouw print

Vul al jouw gegevens in en bevestig je bestelling. Nu gaan wij aan de slag!
C

Zelf aan de slag

Je bestelt jouw foto eenvoudig online in onze editor

Een print van PanelPrint

Duurzaam materiaal

Elke foto wordt uitsluitend geprint op goedgekeurd FSC & PEFC hout. Daarmee steunen we niet alleen de duurzame bosbouw, maar ben jij ook verzekerd van hoogwaardige kwaliteit

R

Kwaliteitscontrole

Onze specialisten voeren een drievoudige kwaliteitscontrole uit voor je. We willen er namelijk zeker van zijn dat jij jouw paneel ontvangt zoals je hem verwacht. Op deze manier kunnen we het beste resultaat garanderen.

99% beveelt PanelPrint aan

Meer dan 12.000 klanten lieten bij ons een foto op een speciaal materiaal printen. 99% van onze klanten beveelt PanelPrint aan.

(1826 KiyOh beoordelingen)

Mooie print op white-wash hout (180x70) met geweldig mooi hout-effect. Prachtige herinnering aan onze vakantie in Amerika 🙂

Familie van Keulen

Vakkundig advies en nemen daarbij ruim de tijd, ook voor de kleinste order. Snelle en zorgvuldige levering in zeer stevige verpakking.

Cérise

De gemakken van PanelPrint

Persoonlijk advies

Kun je niet kiezen? Wij helpen je graag bij je keuze! Eén van onze specialisten vertelt je graag meer over onze materialen en hoe je met jouw foto het beste resultaat krijgt.

Gratis ophangsysteem

Natuurlijk wil je jouw paneel ophangen, daarom monteren wij op elk paneel een ophangsysteem. Je hebt alleen een schroef of spijker nodig. Zo hang je jouw foto eenvoudig aan de muur.

Jouw gewenste formaat

Kies je eigen formaat of kies één van de standaard formaten die wij aanbieden op onze website. Dus wat je ook in gedachten hebt voor jouw muur, de prints van PanelPrint passen altijd.

In samenwerking met Timberprint hebben wij de tafelbladen van de tafels in ons restaurant gerestyled. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking uitstekend. Onze gasten zijn altijd vol lof over de kleurrijke prints.

Rutger van Kiprestaurant de Piri Piri

Bestel eenvoudig jouw foto op hout

In drie stappen jouw foto als blijvende herinnering

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of de kwaliteit van mijn foto voldoende is?
Als je jouw foto hebt geüpload, zie je linksboven in het scherm een kwaliteitsindicatie. De kwaliteitsscore wordt weergegeven door middel bolletjes in verschillende kleuren. Wij adviseren een zo hoog mogelijke resolutie te gebruiken. Jouw foto maakt uiteindelijk het resultaat!
Hoe en wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Als je de bestelling geplaatst heeft gaan wij de order voor je maken. Wij zorgen dat je je bestelling binnen 4 werkdagen (bij spoedbestellingen voor 12.00u zelfs dezelfde dag nog) wordt klaargemaakt. Aan het einde van de werkdag komt Packs de met met zorg ingepakte bestellingen ophalen en brengt deze naar de terminal. In de terminal worden ze dezelfde avond nog gesorteerd en naar de terminal van de regio gebracht waar het pakketje bezorgd moet worden.
Hoe kan ik de status van mijn bestelling zien?
In jouw account vind je een overzicht van alle orders die je besteld hebt. Bij elke paneel wat je besteld hebt, zie je de status; verwerkt, geprint, verzonden en afgeleverd.

Als je pakket is verzonden, kun je je bestelling volgen door middel van een track & trace link.

Hoe kan ik reseller worden?
Je kunt reseller worden als wij een reseller account voor je hebben aangemaakt. Wij kunnen een account voor je aanmaken, na ontvangst van een aantal gegevens per mail. Je kunt je hier aanmelden als reseller.
In welke kleurruimte printen jullie?
Wij printen uiteraard in CMYK. Alle bestanden (RGB en CMYK) die worden aangeleverd, worden door de best verkrijgbare software omgezet naar het kleurbereik van de printer. Onze printafdeling heeft hierdoor een groter kleurbereik dan de ISO-12647 Standaard.

AdobeRGB
Indien je gebruik wilt maken van het grootste kleurbereik van onze printer, adviseren wij je jouw bestanden te voorzien van het AdobeRGB profiel.

Zij gingen je al voor...