Printen op hout

De mogelijkheden van een print op hout

PanelPrintFotopanelenPrinten op hout

Het houdt op met TimberPrint

Per 1 november 2021 zijn wij gestopt met www.timberprint.nl. Het is dan niet meer mogelijk om via die website foto’s te laten printen op hout.

De stijgende houtprijzen, de schaarste aan kwalitatief hoogwaardig hout en de teruglopende vraag heeft ons doen besluiten te stoppen met het maken van houten fotoproducten voor consumenten. 

Foto op HD Metal

Wil je een fotopaneel in huis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Kies dan voor een HD Metal van SteelPrint. Het blijft mogelijk om een foto op HD Metal te bestellen via onze website www.steelprint.nl.

Zakelijke klanten

PanelPrint richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en daarom blijft het wel mogelijk om te printen op hout. Dit is dan op andere materialen en in grotere oplages. In het overzicht hieronder op de pagina geven we je graag een indruk van alle mogelijkheden. Wil je meer informatie hierover dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Een print op hout

DecorPanel geprinte wand
Foto op hout, leuk om neer te zetten
Foto op hout, leuk om neer te zetten

De mogelijkheden op een rij

Een print op spaanplaat

DecorPanel Original is constructief spaanplaat met ongekende eigenschappen. Het materiaal is slijt- en krasvast, kleurecht en één of tweezijdig te printen en af te werken met een hoogwaardige coating naar keuze.

Het materiaal ingezet kan worden als (systeem)wandbekleding, winkelinrichting en in de stand- en interieurbouw.

Onafgewerkte platen

Voor interieurbouwers is het interessant om krasvaste panelen met print te bestellen die nog niet zijn afgewerkt. Bij DecorPanel behoort dit tot de mogelijkheden. De meubelpanelen zijn met en zonder randafwerking verkrijgbaar.

Rechte of ronde hoeken

DecorPanel Original is in elk gewenst formaat, dikte en met elke print te bestellen. Gepersonaliseerde bedwanden, kapstokken en tafelbladen voor restaurants, hotels, vakantieparken en -woningen komen zo dichter bij. Het is ook mogelijk te kiezen voor ronde hoeken met ABS afwerking. 

Geborsteld vurenhout

Een print op hout kan ook met DecorPanel Structureboard. Het structureboard is bedrieglijk echt door het natuurlijk reliëf. Door het borstelen van het vurenhout komt de levendige structuur naar voren. De voelbare structuur van 1 mm diep zorgt voor een echte, natuurlijke houtstructuur.

Zij gingen je al voor...