Aluminium voordeur met houtprint

 

Gepersonaliseerde-fotowanden-Dierenkliniek-Hoogveld2

Ja, het staat er echt! Deze voordeur is gemaakt uit aluminium.

Wij kregen de opdracht om een aluminium voordeur te creëren die naadloos aansluit bij de rest van de woning. Aangezien de klant veel gebruik maakt van hout aan de buitenkant van de woning, hebben we ervoor gekozen om een houtdecor op het aluminium materiaal te printen.

Om ervoor te zorgen dat de kleur perfect overeenkomt, hebben we diverse samples geprint, waardoor de klant een goede vergelijking kon maken. Het eindresultaat? Een deur die volledig aansluit bij het natuurlijke hout van de woning!

 

Voordelen DecorPanel Aluminium

Aluminium biedt een duurzaam antwoord voor buitengebruik. Dankzij de toevoeging van een UV-coating wordt de duurzaamheid van aluminium versterkt en zal de kleur van de print niet vervagen, hierdoor is het uitermate geschikt is voor langdurig buitengebruik

De krasvaste eigenschap zorgt ervoor dat het oppervlak zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt, zelfs bij intensief gebruik. Bovendien biedt het aluminium een waterbestendige barrière, waardoor het onaangetast blijft door de invloeden van vocht en regen.

Gepersonaliseerde-fotowanden-Dierenkliniek-Hoogveld2

Meer projectfoto’s

Gepersonaliseerde-fotowanden-Dierenkliniek-Hoogveld
Gepersonaliseerde-fotowanden-Dierenkliniek-Hoogveld11
Gepersonaliseerde-fotowanden-Dierenkliniek-Hoogveld1
Gepersonaliseerde-fotowanden-Dierenkliniek-Hoogveld13

Benieuwd hoe jij DecorPanel kunt toepassen in jouw project?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!