PanelPrintProjectenExpositie op HD Metal met Street Art op NDSM werf

Expositie op HD Metal

Expositie Street Art van Marc Faasse

Documentaire fotograaf Marc Faasse maakte een foto documentaire serie over Street Art op het NDSM terrein in transitie. De Expositie Street Art is genaamd Street Art & de Rafelrand. Deze expositie op HD metal krijgt een hele gave uitstraling door het gebruik van metaal. 

Marc is erop uit gegaan om Street Art te documenteren die een interactie aangaat met het NDSM-terrein en die je niet zomaar op elke locatie in de stad zou vinden. Street Art die inspeelt op de vorm van bepaalde elementen op de oude werf, de locatie, de geschiedenis en het heden.

Het project is mede mogelijk gemaakt door stichting NDSM-werf, stichting Kinetisch Noord. Een expositie op HD metal geeft de juiste uitstraling aan de kunstwerken. 

Expositie NDSM werf HD metal
expositie-NDSM

Street Art fascineerde Marc al sinds hij zijn eigen studio in 2007 bouwde in de Scheepsbouwloods. Het hoort wat hem betreft bij het rafelrandgevoel op het NDSM-terrein. Het NDSM-terrein wordt langzaam maar zeker gerenoveerd en opgeknapt en dan verwacht je dat de Street Art verdwijnt, maar tegelijkertijd opent binnenkort Street Art Today; een enorm Street Art museum in de voormalige Lasloods.

Door de komst van het museum komen er nog meer Street artists van over de hele wereld om hun spoor achter te laten op het terrein en is er meer Street Art op het terrein dat ooit tevoren. Street Art wordt wel meer gereguleerd.

 

Foto's op HD Metal

Een foto op HD metal wordt haarscherp en in waanzinnige kleuren afgedrukt op aluminium. Er is een keuze uit een glanzende of matte finish.  

street art NDSM

Meer foto's

expositie-hdmetal
expositie marc faasse

Ook een foto op HD metal afdrukken?

Wil je ook een haarscherpe afdruk in fantastische kleuren, vraag ons naar de mogelijkheden!