PanelPrintProjectenExpositie Kamera Express

Expositie op HD Metal in shop Kamera Express

Expositie van Paul Bink

Fotograaf Paul Bink maakt fantastische portretten. Zijn werk is te kenmerken als puur, rauw en meestal in zwart-wit. Wat hij doet noemt hij zelf: “Mensen portretteren zoals ze echt zijn op een originele en creatieve manier“.

Kamera Express is onder de indruk van zijn werk en wil hem laten exposeren in hun shop in Zwolle. Paul heeft er voor gekozen om met zijn werk te exposeren op het materiaal HD Metal. Dit materiaal is uitermate geschikt voor het afdrukken van haarscherpe foto’s in hoge kwaliteit. In het voorjaar van 2019 hingen vier grote werken van Paul in de winkel.

 

Klant aan het woord

Ik maak pure en rauwe zwart-wit portretten. Mijn werk heeft veel contrast met diepzwart en hagelwit. Op HD metal mat komt dit goed tot zijn recht. De foto’s worden haarscherp geprint en het karakter van mijn foto’s komt tot leven.

De vier foto’s van de expositie zijn een totaalbeeld van wat ik zoal maak: Karakteristieke rauwe koppen op een niet alledaagse manier gevangen in een onverwachtse compositie. Vrouwen fotografeer ik ook graag en probeer extra schoonheid mee te geven in de foto’s door de natuur of iets leuks.

– Paul Bink

Fotoprint op HD Metal

HD metal is één van de mooiste manieren om een foto af te drukken. Het is kleurecht, haarscherp en geheel op maat te maken. De foto’s worden in een hoge kwaliteit afgedrukt (gesublimeerd) en zijn uit te voeren in glans en mat. Met het standaard gemonteerde ophangsysteem hang je de foto meteen op.

Wanneer is HD Metal iets voor jou?

Haarscherpe afdruk

Haarscherpe afdruk van jouw favoriete foto

Fantastische kleuren

Een afdruk met levensechte kleuren

Wow-effect

Het materiaal geeft de foto een chique en stoere uitstraling.

Meer foto's

Ook op een gave manier foto's afdrukken?

Vraag ons naar de mogelijkheden!