PanelPrintProjectenHufterproof gevelbeplating NS Station Almelo

Hufterproof gevelbeplating NS-station Almelo

DecorPanel gevelbeplating zorgt voor hufterproof oplossing

De visuals op station Almelo-de Riet waren nodig aan vervanging toe. Er was behoefte aan een hufterproof gevelbeplating. De stickers zaten sinds slechts anderhalf jaar op de muur, maar deze lieten los, er werd aan gepeuterd, sigaretten werden er op uitgedrukt. Kortom, het zag er niet meer toonbaar en representatief uit (zie foto’s hieronder).

Dat er een hufterproof, brandwerende en duurzame oplossing moest komen stond voorop. Met deze eisen in gedachten, is gekozen voor DecorPanel Facade. De aluminiumcomposiet panelen zijn graffiti-proof en hebben een krasvaste print. Ze zijn voor de muur bevestigd en zorgen voor een strak geheel. De hufterproof gevelbeplating is zo een oplossing die tientallen jaren meegaat.

DecorPanel Facade

De hufterproof gevelbeplating van NS Station Almelo zijn gemaakt van DecorPanel Facade van 4 mm dik. Dit is een oersterke aluminium composiet plaat met een krasvaste en waterbestendige print.  Daarnaast is dit materiaal ook nog brandvertragend waardoor het uitstekend gebruikt kan worden in openbare ruimtes.

Wat dit materiaal zo uniek en veelzijdig inzetbaar maakt, is dat hij zeer slagvast is en in combinatie met de UV-coating ook buitenduurzaam en graffitiproof is. Perfect voor de eisen die de opdrachtgever stelt.

Meer foto's

Geïnteresseerd in DecorPanel?

Onze productspecialist neemt graag de mogelijkheden met u door.