Renovatie fontein Waterfront Dalfsen

Renovatie project Dalfsen

PanelPrint is gespecialiseerd in specials met print maar zo af en toe maken wij een uitzondering als de beste oplossing voor het project níet in print ligt. Vandaar dat wij de renovatie van de fontein in Dalfsen hebben verzorgd.

De fontein bij het Waterfront in Dalfsen moest voorzien worden van een nieuwe dekvloer met een mozaïekpatroon en de RVS putdeksels moesten vernieuwd worden. 

»  Een bedrukte vloer met een doorlopend patroon
»  Water- en chloorbestendig
»  Zeer lange kleurechtheid
»  Anti-slip t.b.v. de veiligheid voor spelende kinderen
»  Berijdbaar met voertuigen


Een nieuwe dekvloer

Koers Polyester heeft de oude vloer verwijderd en de fontein voorzien van een nieuwe polyesterbeton vloer. Hierbij is ervoor gezorgd dat het water goed wordt afgevoerd naar de putten.

Daarna is de fontein voorzien van het 4 kleurige kunstwerk en vervolgens met een transparante antislip coating afgewerkt om te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen bij de fontein zonder uit te glijden.

Renovatie Waterfront Dalfsen
Waterfront Dalfsen
RVS putdeksel renovatie project fontein Dalfsen
Renovatie van fontein Dalfsen


Nieuwe RVS putdeksels

PanelPrint heeft een nieuw ontwerp gemaakt voor de RVS putdeksels. Het ontwerp is gebaseerd op de kern van de bloesem van cichorei met meeldraden.

PanelPrint maakte een nieuw ontwerp voor de putdeksels met kleinere gaten en sleuven, zodat iedereen er zonder zorgen overheen kan lopen. 

RVS putdeksels fontein Dalfsen
Renovatie fontein Dalfsen

Meer projecten van PanelPrint

Interesse in DecorPanel Kompact HPL? Laat het ons weten!

2 + 2 =