Renovatie sanitairgebouw Camping ‘t Ravenest

 

Camping 't Ravenest

Het sanitairgebouw van Camping ‘t Ravenest was gedateerd en toe aan renovatie. Naast het dak en de vloer, konden ook de wanden wel een opfrisbeurt gebruiken. Daarvoor hebben wij SpaDecor panelen mogen leveren. De panelen zijn volledig waterbestendig en leverbaar met diverse decoren en (voelbare) coatings. 

Aangezien hygiëne een belangrijke factor is in een sanitairgebouw, moeten de panelen eenvoudig schoon te maken zijn. De panelen kunnen tegen agressieve schoonmaakmiddelen en door de slijtvaste coating heb je jarenlang plezier van de wandpanelen. 

Eenvoudig zelf te monteren

SpaDecor zijn lichtgewicht panelen die te gebruiken zijn als voegloze wandpanelen in de badkamer, toilet en keuken.

De panelen zijn gemakkelijk op maat te zagen en te bewerken met houtbewerkingsgereedschap als een invalzaag, decoupeerzaag.

Het montageteam van de Ravenest heeft zelf de panelen op maat gezaagd en ze over bestaand tegelwerk verlijmd met tape en kit en over houten panelen geplaatst middels een volledige verlijming.

Inmiddels is de renovatie klaar voor de start van het vakantieseizoen. De coating op de panelen zorgt ervoor dat vuil geen hechting krijgt en ze daardoor makkelijk schoongemaakt kunnen worden.

Renovatie sanitairgebouw camping
Sanitairgebouw Ravenest

Kamerhoge wandpanelen met eikenhout en gestucte wanden die niet scheuren of afbrokkelen

Camping ‘t Ravenest heeft voordat ze bestelden verschillende samples besteld op www.spadecor.nl om te spelen met de kleurcombinaties. Ze hebben gekozen voor rustiek eikenhout in combinatie met decoren van donkere gestucte wanden.

Kies uit 60 verschillende decoren jouw favoriete combinatie op www.spadecor.nl/collectie/

DecorPanel Spa

Geïnteresseerd in SpaDecor panelen, maar toch liever met eigen print? Ook dat is mogelijk. Ga dan voor DecorPanel Spa. Deze panelen zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als SpaDecor, alleen zijn deze panelen mogelijk met eigen afbeelding. Hierbij kan je ook kiezen uit diverse coating-opties.

Renovatie sanitairgebouw

Benieuwd naar de mogelijkheden?