PanelPrintProjectenMake-over houten tafels Kiprestaurant de Piri Piri

Tafelbladen van Kiprestaurant de Piri Piri

Houten tafels met kleurrijke print

Helemaal in de huisstijl van het restaurant

Voor dit project hebben we de tafels van Kiprestaurant Piri Piri een make-over gegeven. In samenwerking met de Piri Piri maakten wij een ontwerp voor de print op de tafelbladen, natuurlijk geïnspireerd op het logo en de huisstijl. Na een geslaagde testprint, mochten wij de tafelbladen van het restaurant printen.

De oude tafelbladen zijn kaal geschuurd, zodat ze vlak en printbaar zijn. En het resultaat mag er zijn! Frisse, nieuwe tafels voor ‘het beste kiprestaurant van Nederland’ die er helemaal uitspringen.

Lees hieronder wat Rutger van Kiprestaurant de Piri Piri er van vindt.

"Onze gasten zijn altijd vol lof over de kleurrijke prints"

Rutger van Kiprestaurant de Piri Piri:

“In samenwerking met Timberprint hebben wij de tafelbladen van de tafels in ons restaurant gerestyled. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking uitstekend. Mijn idee werd uitgewerkt tot een prachtige toevoeging aan de uitstraling van onze huisstijl in het restaurant en geeft absoluut meerwaarde en onderscheidend vermogen aan onze inrichting.

Door de korte lijnen was er qua planning en productie ontzettend veel mogelijk en verliep het productieproces soepel. Ondanks het intensieve gebruik van de tafelbladen blijft de print heel erg mooi. Onze gasten zijn altijd vol lof over de kleurrijke prints.”

Wil je graag met ons samenwerken of wil je meer informatie?

Neem dan contact op