Akoestische scheidingswanden voor KSN

Keuring Service Nederland kwam bij ons met de vraag of wij ze konden helpen met het oplossen van het akoestiek probleem op kantoor. Er staat een vergadertafel in dezelfde ruimte als de bureau’s, dit geeft nog wel eens overlast. De wens was om het zo te maken dat het zou passen bij het interieur en daarmee stijlvol opgelost zou worden.

Wij hebben twee akoestische scheidingswanden geleverd. Deze zijn 100 mm dik en aan beide kanten voorzien van akoestisch materiaal én bedrukt doek. Hierdoor behaal je maximale winst als het gaat om akoestiek verbeteren. 

 

Daarnaast kunnen de bedrukte  doeken voorzien worden van een print naar keuze, waardoor het altijd past bij de rest van het kantoor. De doeken kunnen gewassen worden (max 30 graden) en gemakkelijk gedemonteerd worden. Wanneer je uit bent gekeken op de print, kun je een nieuw doek bestellen en deze eenvoudig monteren in het frame.

KSN heeft ervoor gekozen om één frame aan beide kanten te voorzien van een zwart doek geprint met hun logo erop. Daarbij een foto van een veld in dezelfde kleuren als de bloemen op het kantoor. 

Meer projectfoto’s

Heb jij een akoestisch probleem? Wij denken graag met je mee!

4 + 1 =