100% geluidsabsorptie

Door gerecycled katoen

De scheidingswanden zijn geluidsabsorberend. Dit komt door de vulling van gerecycled katoen die het geluid volledig absorbeert. De scheidingswanden van AkoPrint hebben een hoge akoestische waarde (NRC 1.00). Dit betekent dat de scheidingswanden een geluidsabsorptie van 100 procent hebben.

Gepersonaliseerde print

Print jouw foto, logo of een ander ontwerp in krachtige kleuren op de scheidingswand voor een persoonlijke touch. Naast dat de scheidingswanden zorgen voor meer stilte, geven ze ook nog eens een sfeervolle en professionele uitstraling aan de ruimte. Als je na verloop van tijd een andere print op de scheidingswand wilt, dan is dat mogelijk. Je kunt opnieuw een doek laten printen en deze gemakkelijk aan de scheidingswand bevestigen.

Aluminiumframes op maat

Zwart, wit of aluminium

De scheidingswanden zijn omrand met een aluminiumframe in de kleuren wit, zwart of aluminium. De frames worden speciaal voor jou op maat gemaakt en zijn 44 of 80 mm dik. Onderaan het frame zijn voetstukken gemonteerd voor extra stabiliteit. Je kunt de wanden makkelijk verplaatsen indien dat nodig is, om bijvoorbeeld flexibele werkplekken te creëren.

Persoonlijk advies

We geven je graag persoonlijk advies, zodat de ruimte wordt voorzien van de meest geschikte oplossing op het gebied van akoestiek. We komen dan op locatie om de situatie te bekijken, zodat we een berekening kunnen maken voor het nodige materiaal.

Monteren

Laat je AkoPrint stevig monteren

Je kunt er voor kiezen om de scheidingswanden zelf te monteren, maar je kunt het ook door één van onze monteurs laten doen. Zij zorgen ervoor dat jouw akoestische oplossing goed en stevig in elkaar wordt gezet en dat het precies is wat je nodig hebt.

C

Recente akoestiek projecten

Wil je graag meer informatie over onze oplossingen?

Neem dan contact met ons op