PanelPrintProjectenGepersonaliseerde wandpanelen TU Eindhoven

Haarscherpe (verlichte) wandvisuals voor de Technische Universiteit Eindhoven

Haarscherpe verlichte wandvisuals

De TU Eindhoven kwam bij ons met de vraag of wij hun konden helpen met een wow-effect te creëren door ‘Gebouw Helix’ heen. Het doel? Studenten inspireren en bedrijven imponeren. Met de haarscherpe (verlichte) wandvisuals is dit geen probleem!

In een aantal gangen was er te weinig verlichting aanwezig, hiervoor moest tegelijkertijd een oplossing komen. Om een uniforme uitstraling te creëren hebben wij door het gehele gebouw gekozen voor (verlichte) wandvisuals met aluminium frame. Het project is opgedeeld in twee fases. 

Fase 1 is gestart bij de entree met drie verlichte wandvisuals. De foto’s zijn door de TU zelf gemaakt en in hoge kwaliteit bij ons aangeleverd, daardoor hebben wij ervoor kunnen zorgen dat de afbeeldingen haarscherp geprint zijn. De gang was erg donker en kon wel wat extra licht gebruiken. De verlichte wandvisuals komen daardoor nog beter tot hun recht. De doeken zijn demontabel en kunnen eventueel gereinigd worden met warm water en een vezeldoek. 

Naast de drie verlichte wandvisuals bij de entree hebben wij door het gehele pand wandvisuals met en zonder verlichting gemonteerd voorzien van eigen gemaakte foto’s. In totaal zijn er 4 verlichte- en 20 onverlichte wandvisuals opgehangen. 

 

Meer projectfoto’s 

Wandvisuals TU Eindhoven
Verlichte wandvisuals
Verlichte wandvisuals
Gepersonaliseerde wandpanelen trappengat
Wandpaneel gepersonaliseerd TU Eindhoven
Gepersonaliseerde wandpanelen trappengat TU Eindhoven
Gepersonaliseerde wanden TU Eindhoven
Wandpanelen met eigen foto bij TU Eindhoven
Gepersonaliseerde doekframes bij TU Eindhoven
Wandpaneel TU Eindhoven
Wandpaneel TU Eindhoven
Gepersonaliseerde wandpanelen TU Eindhoven
Gepersonaliseerd wandpaneel TU Eindhoven

Ook op zoek naar haarscherpe wandvisuals?

Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen