Inspirerende (werk)ruimtes

Wij zorgen ervoor dat jij een unieke indruk kunt achterlaten

PanelPrintWat wij doenInspirerende werkruimtes

Inspirerende werkruimtes

Het kantoor of de werkplek is een plek waar nieuwe ideeën ontstaan, waar samen wordt gewerkt aan het beste resultaat. Je wilt dat deze plek uitstraalt wat je als bedrijf wilt zijn. Daarnaast moet het een fijne werkomgeving zijn voor medewerkers, maar ook een beleving voor klanten en bezoekers. Met verschillende mogelijkheden creëren wij die inspirerende werkruimte voor jou. 

Inspiratie

XXL print in ontvangsthal

HD Metal Canvas wanddecoratie

Inspiratiemuur van HD Metals

Fotobehang met eigen foto's

Inspirerend interieur met DecorPanel

Een interieur dat helemaal bij jouw merk en bedrijf past, dat kun je creëren met DecorPanel. De panelen zijn volledig naar wens te printen met krasvaste print. Deze unieke toepassing zorgt voor tal van toepassingsmogelijkheden, zoals wanden, plafonds en meubels.

Printen op spaanplaat

Tafels met je eigen logo, kasten in je huisstijlkleur of wanden met een zelfgekozen foto. Veel is mogelijk met DecorPanel panelen. 

Akoestische oplossingen waar je stil van wordt

Een inspirerende werkomgeving wordt mede bepaald door de akoestiek. Als de akoestiek niet goed is, is er geen comfortabele werkomgeving. Dit is te verbeteren door geluidsabsorberende plafondpanelen, wandpanelen of scheidingswanden toe te passen in de ruimte.

Eigen ontwerpen

De verschillende oplossingen zijn volledig personaliseerbaar doordat alle panelen te printen zijn met een eigen foto of afbeelding. 

Inspirerende wanddecoratie

Werknemers brengen graag hun tijd door op een fijne werkplek. Bezoekers komen ook graag in een ruimte die een beleving is. Een ruimte wordt al snel inspirerend met wanddecoratie.

Denk aan fotopanelen op hout of HD metal. Volledige wanden met kleurrijk fotobehang of een lichtbak met prachtig doek. 

 

Ook toe aan een inspirerende (werk)ruimte?

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw (werk)ruimte inspirerend te maken. Zo zorgen we er samen voor dat jij een unieke indruk kunt achterlaten.

Wij creëren inspirerende ruimtes voor kantoren, scholen, kinderdagverblijven, horeca en beurzen.

Wil jij dat ook? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!