PanelPrintAkoestiekAkoPrint Wandpanelen

Persoonlijk advies

De akoestische panelen hebben een hoge akoestische waarde (NRC 1.0). Om zeker te weten dat de akoestiek in de betreffende ruimte verbetert door onze panelen, brengen wij eerst de situatie in kaart. Hierdoor kunnen wij een goed, onderbouwd advies geven over het formaat van de panelen en de behoefte van de ruimte.

Creëer een sfeervolle ruimte

De panelen zijn niet standaard, de print van het wandpaneel kun je zelf vormgeven. Zoals een logo, een foto of een eigen ontwerp. Mocht je hierbij advies willen, dan denken we graag met je mee. Een ruimte waar aandacht besteed is aan de wanddecoratie, straalt sfeer en professionaliteit uit. Erg geschikt voor ruimtes waar klanten, bezoekers of andere relaties over de vloer komen. Naast de zakelijke toepassingen, is het uiteraard ook geschikt om de akoestiek in huis te verbeteren. 

Naadloos en maatwerk

Een geluidsabsorberend wandpaneel wordt over een gehele wand of in de gewenste afmetingen in de ruimte geplaatst. Het doek wordt in één keer geprint, zodat de wand een mooi doorlopend geheel is zonder naden. Wandpanelen worden met schroeven aan de wand gemonteerd of met ophangbeugels opgehangen.

Monteren

Je kan het wandframe zelf monteren, maar je kan het ook door één van onze monteurs laten doen. Zij zorgen er voor dat jouw akoestische wandpaneel perfect aan de muur wordt bevestigd en dat de akoestische oplossing precies is wat je nodig hebt.

Uitgekeken op de print? Vervang hem eenvoudig

Als je na verloop van tijd bent uitgekeken op de print die je aan de wand hebt hangen, is dat eenvoudig op te lossen. De akoestische wandpanelen bestaan namelijk uit een frame en een los doek (de print). De print vervang je in een handomdraai en zo geef je de ruimte een hele andere uitstraling.

De mogelijkheden van onze akoestische panelen bespreken?

Neem dan contact met ons op